Sivut

torstai 29. marraskuuta 2012

FLUDENT FRESH

Fludent Fresh hammastahna ja suuvesi

Sain blogiini testattavaksi Fludent Fresh tuotteita. Ne sisältävät fluoria ja ksylitolia. Tuotteet suojaavat ja vahvistavat hampaita. Ne ehkäisevät tehokkaasti karieksen syntyä.

Tuotteet tulivat sopivaan aikaan, sillä hammaslääkärini neuvoi minua käyttämään fluorihammastahnan lisäksi jotain muuta fluorivalmistetta. Siis 2 min hampaidenharjaus aamuin illoin ja lisäksi päivällä esim. suuvesi tai fluoritabletti. Kaksi alkavaa reikää olisi mahdollista hoitaa kuntoon lisäämällä fluorin käyttöä. Ihanaa, ehkä vältyn poraamiselta :)

Suuvesi ei korvaa hampaidenpesua, mutta se sopii erittäin hyvin käytettäväksi harjauskertojen välillä. Pulloa on kätevä käyttää, sillä pulloa puristamalla saa 10 ml annoksen. Suuvettä purskutellaan yhden minuutin ajan. Neste liukuu jokaiseen hammasväliin. Suuta ei huuhdota. Juomista vältetään kaksi tuntia. Suuveden jälkeen suu tuntuu pitkään raikkaalta.

Fludent Fresh hammastahna korvaa nyt aikaisemmin käyttämäni tahnan. Tahna on mieto ja piparmintunmakuinen. Tuote sopii myös herkkäsuisille, koska se ei sisällä natriumlauryylisulfaattia. Tahnan sisältämä ksylitoli antaa lisätehoa.

Testaa, tarvitsetko fluorilisää. Hyvä testi löytyy täältä.

4 kommenttia:

 1. Minä sain testistä vaan jutskan jotta onneksi olkoon fluorin määräsi on riittävä..aika huono toi testi. eihän siinä edes kysytty minkä verran fluori valmisteita käyttää päivässä... :/ suu vesiä meillä ei olekäytössä ollenkaan. kukaan ei meillä niitä käytä vaikka pulloa on pullon perään vessan kaappi täynnä. itse pesen hampaat 6-10 kertaa päivässä ja tästä saan noottia joka kerta hammas lääkärillä käydessä. kille alkaa lähetä hampaista..vaan eipä se koira tavoistaan pääse..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut parhaat vastauset hammaslääkäriltä hammastarkastuksen jälkeen. Testi antaa vain suuntaa. Itse löysin noilta sivuilta vastauksia.
   Voisitko korvata osan pesukerroista suuvedellä tai fluoritableteilla? Ne eivät kuluta kiillettä. Kaksi pesukertaa riittää yleensä.

   Poista
 2. Tuota fluorin tarpeellisuutta kannattaa vielä harkita... Lisätietoa vaikkapa täältä:

  http://www.elinahytonen.fi/2011/01/fluori-suuri-valhe-2/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minerva,

   Kiitos linkistä. Annoit minulle ajattelemisen aihetta. Täytyy kokeilla jotain fluorin tilalle. Mitä muuten itse käytät?

   Poista