Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Esittelyssä MADARAMADARA on latvialainen luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet sisältävät luomusertifioituja, balttialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. MADARA kosmetiikkatuotteiden tehokkuus on testattu dermatologisin testein.

Sarjan nimi "madara" (Villi Matara tai Galium mollugo) tarkoittaa herkkää, aromaattista latvialaista niittykasvia.

Kaikilla Mádara tuotteilla on valmistuspäivästä 2 vuoden parasta ennen päiväys. MADARA voiteet on vakuumipakattuja. Näin voiteeseen ei pääse bakteereita käsistä. Vakuumipakkaus ei myöskään päästä ilmaa tuotteeseen. Jos tuotteeseen ei pääse ilmaa, bakteerien on mahdotonta lisääntyä. Ne MADARA tuotteet, jotka eivät vaadi eristystä ilmasta (esimerkiksi nestesaippuat ja kasvovedet) on pakattu mattapintaisiin, valkoisiin tai opaaleihin pulloihin, joilla tuotteita suojataan valon ja UV-säteiden negatiivisilta vaikutuksilta.  

MADARAN nettisivuilta löytyy raaka-aineluettelo, jossa raaka-ainesta löytyy helposti lisätietoa. Sieltä saa selville myös kaikki sarjan tuotteet, joissa kyseistä raaka-ainetta on käytetty. Luetteloon pääset tästä

Aloitin tutustumisen MADARA tuotesarjaan testaamalla Purifying Foam puhditusvaahdon. Palaan aiheeseen huomenna.

MADARAN sivuille pääset tästä

Paikkakuntasi MADARA myyntipisteet löydät täältä
Netissä MADARAA myy mm. greensandbees.fi, ostoksille pääset tästä.MADARA Purifying Foam


3 kommenttia:

 1. jotain iankaikkisen vanhoja purtiloita on veskissä..mistä niistä muistaa millonka on ostanut ja millonka ne on tullu tiensä päähän :))?
  Ripsivärit menee kauhian äkkiä huonoksi..ja se on tuote josta en luovu kos muuten näyän sammakolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MADARA tuotteiden pohjasta löytyy päiväys, jonka jälkeen tuotetta ei kannata enää käyttää. Ne "iankaikkisen vanhat" purkit kannattaa heittää roskiin.

   Ripsiväri kannattaa vaihtaa uuteen muutaman kuukauden välein (noin 3-4kk).

   Poista
 2. Kiva että esittelet näitä "pienempiä" sarjojakin.

  VastaaPoista