Sivut

torstai 15. marraskuuta 2012

Herätä kauneutesi - Susan West Kurz & Tom Monte

Sain luettavakseni kirjan, jonka haluan esitellä teille. Kyseessä on Herätä kauneutesi - Hyvinvointia luonnosta Dr.Hauschkan tapaan. 

Teos korostaa oman kauneuden löytämistä ja jo olemassa olevan kauneuden vaalimista. Jokainen on kaunis, kun hyväksyy itsensä. Tämä on hyötykirja, jonka pariin voi palata aina uudelleen. Kirja on myös esteettisesti kaunis. Kirja vahvisti haluani elää oman sisäisen rytmini mukaan. Kun sisäisesti voi hyvin, säteilee tasapainoista kauneutta.

”Ihmisellä on kaksi kauneutta – sisäinen ja ulkoinen kauneus.”
Elisabeth Sigmund


Kirjan kirjoittaja on yhdysvaltalainen Susan West Kurz, joka on
kokonaisvaltaisen kauneuden ammattilainen sekä Dr. Hauschka Skin Care Inc. perustajajäsen ja toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt ihonhoidon ja kauneusteollisuuden parissa jo 25 vuotta.


Dr. Hauschkan periaatteena on, että elinvoimaa antavat kasvit ovat niin ruokavalion, ihonhoidon ja siten myös kauneuden perusta. Herätä kauneutesi -teos esittelee Dr. Hauschkan periaatteiden mukaan valittuja ihonhoitotuotteita, jotka yhdessä muiden hoitomuotojen kanssa voivat palauttaa ihon kauneuden ja parantaa sen mahdolliset häiriöt, kuten aknen, couperosan, ruusufinnin ja ennenaikaisen vanhenemisen. Kirjan ohjeilla voi myös itse valmistaa yrttisekoituksia edullisista ja helposti saatavilla olevista raaka-aineista. Lisäksi teos sisältää yli 60 ruokaohjetta, joissa on käytetty ihoa vahvistavia ja helliviä raaka-aineita.

Joululahjavinkki:
Tämä kirja on loistava joululahja kaikenikäisille naisille. Koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä löytää sisäistä tasapainoa ja kauneutta :) 

Kirjaa myy mm. Adlibris nettikirjakauppa. Ostoksille pääset tästä.

Huomenna paljastan yllätyksen lukijoilleni :)

2 kommenttia:

  1. kuulostaapas mielenkiintoselle kirjalle..tarttee käydä kyyläämässä kirjastosta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kirja yllätti positiivisesti. Huomenna jatkan saman kirjan parissa, mutta en paljasta vielä enempää :)

      Poista