Sivut

perjantai 9. marraskuuta 2012

Ripsiväri pohdintaa?


Max Factor Eye Brightening Tonal Black Volumising ripsiväri on nyt käytetty loppuun. Mietin uuden samanlaisen ostamista. Mutta toisaalta haluaisin testata jotain uutta. Nyt ottaisin mielelläni ideoita vastaan :)

Niin.. Ja miten Max Factor ripsiväri toimi?

Erityisen hyvää tässä ripsivärissä oli sen kyky erotella ripset kauniisti erilleen. Harja sopi hyvin yhteen lyhyiden ripsieni kanssa. Sain helposti kauniin, kestävän ja tuuhean lopputuloksen koko päiväksi. Ripsivärin tarkoituksena oli korostaa silmien omaa värisävyä. Jotain taikaa ripsivärissä tosiaan oli, sillä kun tämän ripsivärin loputtua siirryin takaisin tavalliseen mustaan ripsiväriin, silmäni näyttivät menettäneen sinisyytensä. Voisin helposti ostaa toisen samanlaisen. Mutta blogini tarvitseen uutta testattavaa :)

9 kommenttia:

 1. minä suositteln lämpimästi kanbon 38c..maksaa sn parikymppiä mutta on kyllä kiva kun ei karise eikä varise ja lähtee vain lämpimällä vedellä. pienet ikutkaan ei siis haittaa :D käyttäny vuosia ja aion käyttää jatkossakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Kuulostaa hyvältä. Täytyy tutustua :)

   Poista
 2. Mulla on tällä hetkellä käytössä Lumenen Sensitive mascara. Ei kyllä mikään paras kokeilemani, mutta harja erottelee ripset tosi hyvin! Lancomella on aivan parhaat mascarat. Suosikkejani ovat Hypnose Drama sekä Hypnose Doll Eyes, joita voin kyllä suositella lämmöllä :) Hinta on korkea (n.35€), mutta tulos on sen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Olen kuullut Lancomesta paljon hyvää. Täytyy vähän katsella mistä kannattaa ostaa, että kirpaisisi mahdollisemman vähän :)

   Poista
 3. Mulla on kanssa ollut yli vuosikymmenen käytössä tuo Kanebon SENSAI 38c. Niillä on tavallinen, pidentävä/erotteleva ja voluumiä lisäävä vaihtoehto. Olen kokeillut kaikkia ja aina palaan takaisin tuohon tavalliseen. ostan yleensä tax freestä, laivoilta saa edullisimmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula. Pidän mielessä tuon ripsivärin. Kallis ripsiväri ei ole aina laadullisesti paras. Suurin pettymys on ollut Dior. Mutta uskon, että Sensai 38c voi olla erittäin hyvä. Siis testaamaan :)

   Poista
  2. Juu kyllä tuo Kanebon sensai 38.c on aivan mahtava , ja itselläni toimii parhaiten pieni päisenä (: ! Suosittelen lämpimästi , ja hinta on laatusuhteeseen verrattuna aivan mahtava !

   Poista
 4. Hei,
  En tiedä jos olet kokeillut L'Orealin Volume Million Lashes maskaraa mutta se on ainakin paras maskara mtiä olen koskaan kokeillut! Parempi kun kaikki Diorin, Lancomen jne.. siis ihan mahtava :D Ihana headeri muuten, söpöt purnukat :)
  xx Carolin, Min Boudoir

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Carolin,

   Lämmin kiitos vinkistä. Täytyy tutustua. Olen huomannut ettei ripsiväreissä aina hinta ja laatu kohtaa.

   Poista