Sivut

tiistai 26. helmikuuta 2013

BIO2YOU


Luonnonkosmetiikka kiinnostaa minua hyvin paljon. Pidän kosmetiikasta, joka on valmistettu aidoista ja luonnollisista raaka-aineista. Mielenkiintoisia sarjoja tulee eteeni jatkuvasti. Sarjoihin tutustuminen vie aikaa. Niitä ei voi kahlata läpi hetkessä, vaan on edettävä pienin askelin. Perusteellinen "tutustuminen" vie kuukausia.

Nyt esittelen teille yhden mielenkiintoisen luonnonkosmetiikkasarjan lisää. Sain testiini BIO2YOU -sarjan kasvovoiteen, naamion ja seerumin. Kolmen tuotteen perusteellinen läpikäyminen vie aikaa. Kaksi ensimmäistä tuotetta on nyt testattu.


BIO2YOU

BIO2YOU on latvialainen luonnonkosmetiikkasarja. Se on saavuttanut nopeasti suosiota Euroopassa. Suomeen sarja tuli syksyllä 2011. Sarjan tyrnistä valmistetut luomuihonhoitotuotteet ovat täysin luonnonmukaisia eivätkä sisällä alkoholia tai eläinperäisiä aineita. Bio2You-tuotteet on valmistettu sertifioidussa tehtaassa noudattaen kaikkia ICEA:n ECO-BIO kosmetiikkavalmistusvaatimuksia. 

BIO2YUO näyttää tyylikkäältä. Kapeat lasipullot ovat kauniita ja hyvin käteen sopivia. Pumppupullo pitää tuotteen puhtaana ja on helppokäyttöinen. Alkuvaikutelma on positiivinen.


BIO2YOU Anti-Age Orgaaninen Tyrnivoide (sis. Hyaluronihappoa ja Argirelinea) kuulostaa lupaavalta. Ikäryhmä 35+ haluaa tuotteelta juuri näitä ominaisuuksia.

Valmistaja kertoo voiteesta näin:
"Tämä ainutlaatuinen nykyaikainen voide voittaa syvät rypyt niiden syntymäkohdassa, varmistaa pitkäaikaisen ihon kosteuden, ravitsemuksen, suojaa sekä uudistaa; se lisää ihon joustavuutta, edistää kollageenin syntymistä, jotta iholle palautuisi vireys sekä hidastaa ikääntymistä. Rajoittamalla lihaksien supistuksia, vähennetään ryppyjen syntymistä. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että käyttämällä Argireline ® 15–30 päivän jälkeen syntyy ryppyjen vastainen vaikutus."

Voide sisältää
  • hyaluronihappo -> kosteuttaa ja pehmittää ihoa
  • E-vitamiini -> kosteuttaa ja uudistaa ihoa
  • pantenoli -> rauhoittaa, lisää ihon kykyä säilyttää kosteutta
  • sheavoi -> kosteuttaa, pehmentää, ravitsee ihoa
  • tyrniöljy -> uudistaa, suojaa, kosteuttaa, parantaa mikroverenkiertoa
  • Argireline ® -> rentouttaa kasvolihaksia
  • Humulus lupulus  -> vähentää ihoärsytystä, luonnon estrogeenia

Oma testini:
Käytin voidetta usean viikon ajan päivä- sekä yövoiteena. Pintakuiva sekaihoni oli testin alkaessa hyvässä kunnossa. Voide on rakenteeltaan aika kevyt ja hyvin imeytyvä. Se ei jätä ihon pintaa kiiltäväksi. Sopii hyvin meikin alle. Ihoni säilytti kosteustasapainonsa erittäin hyvin testijakson aikana. Ihonpinta tuntui joustavalta, juonteet näyttivät pehmeiltä. Voiteen tuoksu on hyvin luonnollinen, se tuo mieleeni tyrnimarjan. Kasvolihaksia rentouttava vaikutus jäi minulle mysteeriksi.

Suosittelen voidetta yli 35-vuotiaille. Tuote sopii päivä- ja yövoiteeksi. Voide kosteuttaa, parantaa ihon väriä, pehmentää juonteita ja hidastaa uusien juonteiden syntyä. Jos pidät luonnonkosmetiikasta ja tarvitset antiage hoitovoidetta, sinun kannattaa kokeilla tätä.

Mistä? Hinta?
Tätä myy merkin oma nettikauppa, jonne pääset tästä.
Sekä Loveit verkkokauppa, jonne pääset tästä.
Hinta on noin 30e/50ml. 
   



Orgaaninen Kasvojen Hehkunaamio Hyaluronihapolla

Lupaus:
"Orgaaninen naamio antaa hehkua sekä auttaa saamaan sileän ja tasaisen ihon. Puhdistaa ihosta kuolleita soluja. Iho saa pitkäaikaista kosteutta sekä hehkua."


Käyttö:
Laita ohut kerros puhdistetuille kasvoille (ei silmä- eikä huulialueelle), anna vaikuttaa 15–20 minuuttia. Lopuksi puhdistus esim. kostealla sienellä.

Naamio sisältää:
  • kaoliini -> suojaa ihoa
  • manteliöljy -> pehmeä ja sileä iho
  • hyaluronihappo -> kosteuttaa
  • Malva Sylvestris -uute -> rauhoittaa
  • Equisetum Arvense -uute -> uudistaa
  • Ginkgo Biloba -uute -> parantaa verenkiertoa, estää kapillaarien haurautta, edistää kollageenin syntymistä sekä muodostaa fibroblastia
  • Achillea Millefolium -uute -> antibakteerinen, parantaa ihon väriä, edistää kollageenin ja elastiinin syntymistä, taistelee ihon vaurioita aiheuttaneen pigmentaation kanssa. 
Oma testini:
Voidenaamio toimii pikakaunistajana. Se kosteutti ja kirkasti ihoani. Tuote toimii  pintaverenkiertoa parantavasti. Alkuvaikutelma naamion jälkeen on hieman punakka. Ihoni väri tasaantui kuitenkin nopeasti. Naamion jälkeen ihoni tuntui pehmeältä.

Suosittelen kaikille ihotyypyille 1-2 kertaa viikossa. Naamio kosteuttaa ihoa nopeasti. Se tuo avun ihon pintakuivuuteen. Ihon väri kirkastuu ja heleytyy. 

Mistä? Hinta?
Tätä myy merkin oma nettikauppa, jonne pääset tästä.
Sekä Loveit verkkokauppa, jonne pääset tästä.
Kaikki jälleenmyyjät löydät tästä.
Hinta on noin 30e/50ml. 

Yhteenvetona BIO2YOU:

+ laatu
+ raaka-aineet
+ ulkoasu
+ käytettävyys
+ tehokkuus
+ luonnollisuus
+/- tuoksu voi jakaa mielipiteitä
- hinta kirpaisee hieman
  
Voit lukea lisää BIO2YOU -sarjasta täältä
BIO2YOU FB-sivut löydät täältä.


Blogini on saanut uusia jäseniä.
Lämpimästi tervetuloa mukaan
Elmiira, Shadove ja Kesäkukka :) 

4 kommenttia:

  1. Totta puhut! Kovin ovat kauniit pullot! Luomua sen ola pitäisi mitä ihoonsa käyttää... Tuo olisikin ihan ok koska yli 35 on jo reilusti :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta..Parhaat aineet tulevat luonnosta. Tämän sarjan lasipullot ovat harvinaisen kauniit :)

      Poista
    2. Tosi ihania tuotteita. Olen tehnyt sarjalla hoitoja viimesyksystä ja käyttänyt itse tuotteita. Tosiaan luomua ollapitää... Raikkaan kirpakat tuoksut ja ihana tunne iholla. t. memmi

      Poista
    3. Hei Memmi,
      Ihanaa kuulla, että teet hoitoja tällä sarjalla. Luonnolliset raaka-aineet toimivat iholla hyvin. Näillä iho pysyy kunnossa :)

      Poista