Sivut

perjantai 15. helmikuuta 2013

Ruohonjuuri ja uusi tuttavuusTampereen Hämeenkadulle on avattu uusi Ruohonjuuri. Huomasin viihtyväni siellä hyvin pitkään. Paikka on luonnonkosmetiikan ystävän taivas. Hyllyt notkuvat mm. Dr. Hauschkan, FLOW kosmetiikan, Laveran, Weledan tuotteista. Joukossa oli myös uusia tuttavuuksia kuten esim. saksalainen Speick.


Speickin tarina on kiehtova. Se kertoo perheyrityksestä, joka on toiminut jo yli 80 vuotta. Haluan jakaa teidän kanssanne kaksi lainausta maahantuojan sivuilta (Itu Biodyn Oy).

"Antroposofinen maailman katsomus, luonnon kunnioittaminen ja jatkuva halu oppia luonnosta on linjannut tuotekehitystä kaikki nämä vuodet. Alppien rinteiltä löytyi Valerina Celtica, toiselta nimeltään Speick. Tämä monipuolinen kasvi onkin lähtökohtana nimeään kantaville tuotesarjoille, kasvojen, hiusten ja vartalonhoidon monissa tuotteissa. Walter Rau huomasi, että kasvi vaikuttaa keskushermostoon rauhoittavasti ja samaan aikaan se stimuloi autonomista hermostoa".

Speick

"Speick on hyvin harvinainen ja kasvaa luomuvalvotulla keruu alueella Alpeilla. Walter Rau on ainoa yritys maailmassa, jolla on lupa tietyn kasvimäärän keräämiseen yhden viikon aikana vuosittain. Kerääjinä on nimettyjen luomutilojen henkilöt ja keruu tapahtuu käsin".

Speick Harmony suihkugeeli

Olin erittäin onnekas, sillä sain testiini kolme Speick-sarjan suihkugeeliä. Harmony oli tällä kertaa ylitse muiden. Mandariinin ja santelipuun rauhoittava tuoksu sopii iltaan. Huomasin seisovani pesuhuoneessa tavallista pidempään. Geeli vaahtosi sopivasti ja tuoksu lumosi minut täysin. Tuoksu toimii mieltä tasapainottavasti, se on hyvä kaveri iltapesulle. Jälkitunnelma on pehmeä. Tämän jälkeen maistuu uni.
Hinta noin 7 euroa/150ml

INCI:
Ainesosat: Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Glycerin, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil*, Santalum Album (Sandalwood) Oil*, Parfum**, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene***, Linalool*** 
* eteerinen öljy
** eteeristen öljyjen sekoitus
*** eteerisen öljyn rakenneosa


Speick Passion suihkugeeli

Passion sisältää appelsiinia ja inkivääriä, jotka toimivat mieltä virkistävästi. Tämä antaa energiaa päivään. Sopii siis hyvin mukaan aamupesulle.

Ainesosat:  Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Glycerin, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Citrus Autantium Dulcis (Orange) Fruit Oil*, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil*, Parfum**, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
* eteerinen öljy
** eteeristen öljyjen sekoitus


Speick Inspiration suihkugeeli

Inspiration tuoksuu sitruunalle ja greipille. Se antaa päivään pirteyttä.

Ainesosat: Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Glycerin, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil*, Parfum**, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene***
* eteerinen öljy
** eteeristen öljyjen sekoitus
*** eteerisen öljyn rakenneosa Ruohonjuuri vetää minua puoleensa jatkossakin. Niin ja uusi tuttavuuteni Speick :)

Ruohonjuuren nettisivuille pääset tästä ja FB-sivuille tästä.
Ruohonjuuren nettikauppaan pääset tästä.

Lue lisää Speick:stä Itu-Biodyn Oy:n sivuilta

3 kommenttia:

  1. Nämä täytyy käydä tsekkaamassa! Katselinkin näitä jo itse asiassa Ruohonjuuressa käydessäni, mutta en tuoksutellut. Tuoksu on usein se tekijä, joka lopulta ratkaisee ostopäätökseni.

    VastaaPoista
  2. Irina ja Päivi,

    Kannattaa käydä Ruohonjuuressa tuoksuttelemassa nämä. Itse pidän kaikista kolmesta :)

    VastaaPoista