Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

Mikä unohtui?

FLOW kosmetiikka Piparminttu Jalkakuorinta

Kauneuden eteen on tehtävä töitä hiki hatussa. Puhdistukset ja kosteutukset aamuin illoin. Naamiota ja kuorintaa kerran viikossa. Suihkun jälkeen vartalovoide ja jalkavoide. Ja tämän kaiken jälkeen joku pöllö vielä kehtaa sanoa sinun unohtaneen jotain. Ei hätää. Minä laiminlöin itseäni vuosia. Enkä edes huomannut minkään puuttuvan. Jalkani olivat kuitenkin aina rutikuivat (kaikesta rasvauksesta huolimatta). Tarvitsin tuotteen, joka auttaa jalkavoidetta imeytymään. 

Kuvan esittämä purkki on nyt laitettu näkyvälle paikalle kylpyhuoneeseen. Purkin avaaminen kerran viikossa ei ole ikävä velvollisuus, vaan terapiahetki lämpimässä kylpyhuoneessa. Mielessäni vilahtaa lapsuuden hiekkalaatikkoleikit kostealla hiekalla. Täh..


Kyse on jalkakuorinnasta. Kuorinta poistaa iholta elotonta pintasolukkoa ja hilseilyä. Näin iho kirkastuu ja jalkavoide imeytyy paremmin. Kuorinta myös vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja hieronta tuo kokonaisvaltaista hyvää oloa. 

Suomalaisen FLOW kosmetiikan jalkakuorinta on rakenteeltaan erittäin karkeaa. Rakeista tahnaa pyöritellään kosteisiin jalkapohjiin, ja erityisesti kantapäihin. Homma kuulostaa helpolta, mutta tahna karkaa käsistä nopeasti. Kyse on tekniikasta. Tahnaa kannattaakin hieroa ensin tasaisesti käsiin ja sitten vasta jalkoihin. Hieronnan jälkeen aineen annetaan vaikuttaa vielä hetki, jonka jälkeen tahna huuhdotaan pois. Lopuksi jalat kuivataan ja rasvataan (esim. FLOW kosmetiikan Piparminttu jalkavoiteella).

Kuorinta sisältää himalajansuolaa ja hohkakiveä. Karkea rakenne selittyy siis näillä kahdella. Sypressiöljy parantaa laskimoverenkiertoa. Piparminttuöljy viilentää ja antaa raikkaan tuoksun. 

INCI: Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Chloride, Pumice, Cocos Nucifera Oil, Glycerine, Cetearyl Glucoside/ Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Mentha X Piperita Oil,  Supressus Sempervirens Oil, Grape Fruit Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.Suosittelen jalkakuorintaa noin kerran viikossa. Kuorinta sopii ylläpitohoidoksi esim. jalkahoitojen välillä. Silikonisukka, jalkakuorinta ja jalkavoide ovat tehokolmikko, joka pitää jalat hyvässä kunnossa kotikonstein. FLOW kosmetiikan jalkakuorinnassa  minua ihastuttaa sen kotimaisuus, tuoksu ja luonnolliset raaka-aineet. 

Hinta?
120ml purkki maksaa n. 15 euroa. Ostin omani Ruohonjuuren muuttomyynnistä  alehintaan, se maksoi n. 10 euroa. Alehinta tuntui erittäin edulliselta, joten purkki sujahti nopeasti ostoskoriini.

Mistä?
Flow kosmetiikan jälleenmyyjät löydät tästä.  
Sinua palvelee myös FLOW kosmetiikan oma nettikauppa, jonne pääset tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan 
Netta, d-malli, Toni, Nova, Kiki ja Dzinni.

2 kommenttia: