Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Jäähyväiset finneille

Dr.R.A. Eckstein Azulen Paste Tinted


Haluan kertoa teille tuotteesta, joka voi tuoda avun ihotulehduksista kärsiville eli siis mm. akneen. Tällä kertaa en ole voinut testata tuotetta itse, vaan kirjoitan tämän lähinnä vinkkinä muille. Siis täsmähoitoa näppylöille ja jopa karvatupentulehdukseen.

Dr.R.A. Eckstein Azulen Paste on sarjan bestseller-tuote. Se rauhoittaa erilaisia ihotulehduksia. Siniharmaa Azulen Paste on saanut rinnalleen päiväkäyttöön sopivan sävytetyn Tinted version. Huomionarvoista on, että Azulen Paste poikkeaa muista aknen hoitoon tarkoitetusta tuotteista. Se ei kuivata lainkaan ihon pintaa. Kuulostaa erittäin hyvältä :)

Tuote on pakattu hygieeniseen ja kätevään pumppupulloon. Se on usein kaikkein paras pakkaustapa, mutta varsinkin ihotulehdusten hoitoon tarkoitetulle tuotteelle se on loistava. Voide pysyy näin puhtaana. Yhdellä käyttökerralla voidetta laitetaan vain hyvin vähän, joten 15ml riittää pitkään. 

INCI on mielenkiintoinen. Kun katselen sitä, ymmärrän hyvin miksi tuote toimii niin hyvin.  Perubalsami ja iktammoli nopeuttavat ihon uusiutumista ja paranemista. Kamomillaöljy (sisältää atsuleenia ja bisabololia) rauhoittaa erilaisia tulehduksia.
A-vitamiini nopeuttaa ihon uusiutumista. E-vitamiini vilkastuttaa pintaverenkiertoa eli nopeuttaa ihon uusiutumista. Allantoiini rauhoittaa ihoa ja ehkäisee arpien muodostumista. Korkea rasvahappopitoisuus vahvistaa ihon tervettä bakteerikantaa. Lisäksi tuote sisältää sinkkioksidia sekä B1-, B2- ja B6- vitamiineja.
Voiteen sävynä on neutraali beige, jonka luvataan sopivan vaaleallekin iholle. Ihoni on erittäin vaalea. Voide sulautuu hyvin ihooni, vaikka alkuvaikutelma onkin tumma. Kuva vääristää hieman voiteen todellista väriä. Tuoteen päälle voi laittaa meikkivoiteen (eli tuotteen saa sävytettyä juuri sopivaksi omalle iholle). Väriaineena on käytetty rautaoksidia eli puhdasta mineraalipigmenttiä.

Käyttö:
Puhtaalle iholle. Suoraan finnin tai näppylän päälle. Voi laittaa päivä- tai yövoiteen ja meikin alle. Ihotulehdusten hoitoon kuten esim. akneen ja karvatupentulehdukseen.

Hinta: 15ml maksaa 26 euroa. Hinta-laatusuhde on erinomainen. 

Dr. R.A. Eckstein jälleenmyyjät löydät tästä.

Aila Airo Kauneuspalvelujen nettisivuille pääset tästä ja FB-sivuille tästä.
 

6 kommenttia:

 1. Kiitos tästä vinkistä :) Tuntuu että viime aikoina näppylöiden kanssa on saanut taistella jatkuvasti. Tämä voisi olla hyvä hoitotuote päiväkäytössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii hyvin päiväkäyttöön, mutta rauhoittaa ihoa myös tarvittaessa yöllä. Inci kuulostaa erittäin lupaavalta.

   Poista
 2. Iiks, blogisi lukeminen tulee minulle kalliiksi! :D Innostuin tästä(kin) tuotteesta tosi paljon! Oli kivaa löytää blogi, jossa on paljon Dr. Hauschkaa! Aloitin juuri sarjan käytön ja monet tuotteet kiinnostaisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin blogistasi, että olet alkanut käyttämään Dr. Hauschkan tuotteita. Onnea matkaan. Hauschkan tuotteet ovat erittäin kiinnostavia ja toimivia. Moni on löytänyt sarjasta avun iho-ongelmiinsa.

   Poista
 3. Onko tuote luonnonkosmetiikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteen sanotaan olevan biokosmetiikkaa, joka on mielestäni kyllä luonnonkosmetiikkaa. Rajanvedot eivät aina ole täysin selkeitä.

   Maahantuojan sivuilla kuvataan tuotesarjaa näin:
   Tuotteet valmistetaan laadultaan parhaista ja tarkasti tutkituista raaka-aineista, kasvi- ja yrttiuutteista, kukkaisöljyistä, alkiouutteista ja vitamiineista.

   Poista