Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2013

Pirteä juttu :)


Haluan saada ympärilleni keltaista väriä ja valoa. Jokainen päivä on edellistä valoisampi, mutta valon määrän lisääntyminen tapahtuu aivan liian hitaasti. Minulla on kaksi vaihtoehtoa piristää hailakkaa olemustani. Vaihtoehto yksi on astua lentokoneeseen ja lentää etelän lämpöön. Toinen vaihtoehto on etsiä pirteyttä kosmetiikan eteerisistä öljyistä. Perheenäidin ja työelämän velvollisuudet estävät nopean karkaamisen, joten turvaudun kosmetiikkaan. Siis sitruunaa tänne heti, kiitos :)


Dr. Hauschka Sitruuna-sitruunaruoho Vartalovoide

Dr.Hauschka on luonnollisten eteeristen öljyjen asiantuntija. Tiedän, että eteeristen öljyjen avulla voi kulkea kohti mielen tasapainoa, kun vaan löytää tilanteeseen sopivan tuotteen. Tuoksut kulkeutuvat nenän kautta aivoihin.

Hauschkan Sitruuna-sitruunaruoho Vartalovoide on koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä. Iho tuntuu pehmeätä ja tuoksuu vastapuristetulta aidolta sitruunalta. Raikas tuoksu jää viipymään iholle koko päiväksi. Huomaan haistelevani (salaa) käsivarttani pitkin päivää :)



Dr. Hauschka Sitruuna-sitruunaruoho Vartalovoide

Vartalovoide sisältää sitruunaruohoa ja aitoa eteeristä sitruunaöljyä. Nämä toimivat ihoa kirkastavasti. Kvittenuute pitää yllä ihon kosteustasapainoa. Lisäksi voide sisältää peltokorteuutetta ja sidekudosta kiinteyttävää salviaa. Tuote sisältää myös jojoba- ja oliiviöljyä.


INCI
Water (Aqua), Alcohol, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Prunus Spinosa Fruit Extract, Pyrus Cydonia Seed Extract, glyseri, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Extract, Prunus Spinosa Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Aquisetum Arvense Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Lysolecithin, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Fragrance (Parfum), Citral*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Farnesol*, Coumarin*, Citronellol*, Eugenol*, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Algin, Xanthan Gum, Silica.


Suosittelen voidetta etenkin kuivalle talvi-iholle. Voide saa ihon tuntumaan pehmeältä ja tuoksumaan raikkaalta. Tuoksu antaa puhtia ja reipasta mieltä koko päiväksi. Pitkäaikainen voiteen käyttö kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Pumppupullo on käytössä hygieeninen ja helppo. 

Vinkki: Voidetta kannattaa käyttää pitkin päivää käsiin ja käsivarsiin. Voide imeytyy nopeasti ja tuoksu piristää mukavasti kiireisen työpäivän keskellä.

Hinta on noin 27e/145ml esim. Hyvinvoinnin tavaratalossa. Voidetta myy myös mm. Ruohonjuuri. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. 

Katso myös muut Dr. Hauschka vartalotuotteet mm. Sitruuna Kylpyöljy ja Sitruuna-sitruunaruoho Vartaloöljy.

Dr. Hauschkan nettisivuille pääset tästä ja fb-sivuille tästä.


* Tuote on saatu blogiyhteistyön kautta.

6 kommenttia:

  1. Taas koukuttavalta kuulostava tuote! Sulla on muuten kiva tyyli valokuvata!
    Olisiko sulla vinkkiä miten leikkausarpia kannattaa hoitaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Kiitos vinkistä. Voisin tehdä postauksen arpien hoitamisesta. Siitä on myös omakohtaista kokemusta. Laitan siis jutun hautumaan :)

      Poista
  2. Luin tämän jutun eilen, mutta en jaksanut kommentoida silloin. Mulle tuli heti todella raikas mielikuva tästä voiteesta ja nenässä alkoi tuoksua sitruuna. :)

    Niin ja mun blogissa on sulle tunnustus. :)

    http://www.whiteandfresh.fi/2013/02/tunnustus-new-blog-love.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on raikas ja piristävä tuote.. Nopea hyppy kesään :)

      Poista
  3. Tätä tuotetta pitää päästä kokeilemaan! Olen pitkän sitruunakammon jälkeen taas ihastunut sitruunan tuoksuun! Esim. Weledan Citrus Creamy Body Wash on <3

    Minuakin kiinnostaisi arpien hoitaminen. Olen itse kokeillut tuloksetta kaikkea mahdollista, jopa laserhoitoa. Toisaalta en enää jaksa uskoa, että arpiini auttaisi mikään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän aidosta sitruunan tuoksusta. Luonnonkosmetiikassa käytetään raaka-aineena aitoja eteerisiä öljyjä. Onkohan kammosi tullut synteettisestä tuoksusta?

      Arpien hoitaminen on vaikeaa. Olen hoidattanut leikkausarpiani plastiikkakirurgilla kortisonipistoksilla. Ne toimivat hyvin. Voisin tehdä kokemuksistani postauksen joku päivä. Rohkaisuksi muille :)

      Poista