Sivut

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tilaukseni CosMerya.fi


Hyvin palveleva nettikauppa on kiireisen perheenäidin ilo. CosMerya.fi myy luonnonkosmetiikkaa. Kaupassa on myynnissä monta hyvää sarjaa, esim. Deep Steep, FLOW kosmetiikka, Lavera ja Benecos. Tilaukseni tuli perille parissa päivässä. Kaupan postikulut olivat vain 3,90e. Sain helposti, luotettavasti ja nopeasti kaiken tarvitsemani ja vähän enemmän :)

FLOW kosmetiikan mansikka vartalovoi on lapseni suosikki. Voi saa aikaan terveen ihon lisäksi mansikkajäätelöunia. Tuote on aivan ihana, eikä sitä voi edes hehkuttaa liikaa. Lue kirjoitukseni tästä.

Tilasin myös kaksi uutta tuotetta, joihin halusin ehdottomasti tutustua. Lavera puhdistusmaidon ja Marilou Bio kuorintavoiteen. Palaan näihin myöhemmin uudelleen. Puhdistusmaito maksoi 9,50- ja kuorintavoide 6,90-. Molemmat olivat siis hyvin edullisia.

3 kommenttia:

 1. Tuo Laveran cleansing milk on kyllä tosi hyvä, mulla oli se joskus käytössä kun löysin tarjouksesta. Enpä tiennytkään tuollaisesta nettikaupasta, täytyypä tutustua näin luonnonkosmetiikan käyttäjänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä tuosta Laveran puhdistusmaidosta (parin käyttökerran jälkeen). Tosi hyvä tuote, joka tekee loistavasti sen minkä lupaa.
   Yritän löytää helppoja tapoja ostaa mm. luonnonkosmetiikkaa. On kätevää tehdä ostokset kotona :)

   Poista
 2. Laveran puhdistusmaito on kyllä ihana - mutta sitä saa Suomesta huomattavasti edullisemmin :)

  VastaaPoista