Sivut

lauantai 9. helmikuuta 2013

LivBox Helmikuu 2013

LivBox Helmikuu 2013

Helmikuun LivBox on pinkki, se on selvästi lähetys ystävälle. Musta-pinkki laatikkoni piti sisällään kaksi normaalikokoista tuotetta, 10ml tuoksun ja kolme näytekokoista tuotetta. Lähetyksen sisältö voi vaihdella hieman. Osa tilaajista sai yhden 10ml tuoksun tilalla kolme pienempää tuoksunäytettä.


Essie 17 muchi muchi
 

Ehdottamaksi ykköstuotteekseni valikoituu Essie kynsilakka. Essie on tuttua ja laadukasta tavaraa alusta loppuun. Harmi, että minulla oli jo tämä sävy. Tämä on tuote, josta moni varmasti ilahtuu. Neutraali hattara-pinkki on monen mieleen. Ovh 13,90€.


We Care Icon Love Story Body Butter

Toinen normaalikokoinen tuote on We Care Icon Love Story Body Butter. Vartalovoi on hyvä valinta talveen, jolloin iho rutisee kuivuuttaan. Tuote on koostumukseltaan täyteläinen ja hyvin iholle levittyvä. Tuoksu on ihan ok, vaikka se onkin hieman tätimäinen. Tämän hinta Sokoksella on 6,90€.

John Galliano Parlez-moi d'Amour


John Galliano Parlez-moi d'Amour (puhu minulle rakkaudesta) tuoksu toi mieleeni viime vuonna tekemäni lomamatkan Turkkiin. Tuoksu sisältää mustikkaa, inkivääriä, bergamottia, laventeliöljyä, turkkilaista ruusua, myskiä, patsulia ja sypressiä. Tuoksun kuvataan olevan hauska, nuorekas ja unohtumaton. Lämpenin tälle hitaasti eli vasta toisella kokeilukerralla. Upea naisellinen tuoksu, joka tulee käytettyä viimeiseen pisaraan. Tuoksu on arvoltaan 14,30 (Ovh 42,90€/30ml). 


 
Tämä kolmikko olisi jäänyt minulta kaupan hyllylle. Tutkin kuitenkin mielelläni mitä OLAY pitää sisälläänOLAY on markettikosmetiikkaa, joka toimii luultavasti ihan ok, mutta ei herätä suuria tunteita puoleen tai toiseen. Näytteet ovat
Regenerist-linjaa, joka on tarkoitettu ikääntyvälle iholle.

Helmikuun parhaat olivat siis Essie kynsilakka ja John Gallianon tuoksu. Vartalovoi pääsee jonon jatkoksi (omistan jo aika monta). Sijoitukseni kannatti siis tässäkin kuussa, sillä Essie + Galliano + We Care Icon = noin 35. Näytekokoisia tuotteita en laskenut mukaan. Maaliskuussa päätän kolmen kuukauden tilaukseni jatkosta.

Jos haluat lukea enemmän LivBox-konseptista, lue Pumpulipupun kirjoitus. Se on hyvin perusteellinen tietopaketti aiheesta.

Mitä tunteita LivBox Helmikuu herätti?

6 kommenttia:

 1. Olaytkin pääsi eilen testiin, tuntuis mun iholleni sopivan - yksi Olayn tuote just tyhjeni, siihen olin tyytyväinen, katsotaas kuinka nämä.
  Essie -kuten edellinenkin- vaatii aika monta kerrosta, mutta onhan siihen jo tottunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea Essie vaatii monta kerrosta, mutta se on nopeasti kuivuva ja kestävä. Essie on paras tuote näistä. Aika harva muu kynsilakka kestää arjen pyörityksessä.
   Hyvä, että Olay pääsi heti käyttöön ja oli sopiva. Voimme puhua siis löydöstä. Olisitko tullut muuten kokeilleksi Olayta?

   Kuukausi aikaa seuraavaan lähetykseen ;)

   Poista
 2. Mulle olisi kelvannut toi Essien kynsilakka ja We care iconin vartalovoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasvasin itseni eilen iltapesun jälkeen We Care Icon vartalovoilla. Olo oli ihana. Unohdan rasvauksen aivan liian usein. Yritän parantaa tapani :)

   Poista
 3. Olin itse vähän pettynyt tuohon Essie Muchi, Muchin sävyyn, kun olisin halunnut mielummin pinkimmän Lovie Dovien. Nyt kun näin sen kuitenkin kynsilläsi kuvassa, sehän näyttääkin oikein nätiltä! :)

  Minun on käytävä varmaan kaupassa vielä nuuskuttelemassa tuo John Galliano, kun niin moni on siitä nyt pitänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivoin saavani Essie Lovie Dovien, koska sitä minulla ei vielä ole. Muchi muchi lähtee eteenpäin ystävälleni :)

   Poista