Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Sekaiho kiittää


Dr. Hauschka Melissa Päivävoide


Sekaiho on yleinen ihotyyppi meillä suomalaisilla. Sen hoitaminen voi olla hyvin haastavaa. Sekaihon tunnusmerkkejä ovat kasvojen T-alueen (otsa, nenä ja leuka) rasvaisuus ja laajentuneet ihohuokoset. Iho on kasvojen reuna-alueilla kuiva tai normaali. Iho on usein myös pintakuiva, jopa hilseilevä. Iho kaipaa samaan aikaan rasvoittumista hillitsevää hoitoa sekä kosteutusta. 

Haluan esitellä teille päivävoiteen, josta pidän itse hyvin paljon (oma ihotyyppini on rakenteeltaan pintakuiva sekaiho). Voide hoitaa tehokkaasti sekaihon erilaisia ihoalueita. Siis yksi voide, jolla on monia hyviä ominaisuuksia. Tuote on luonnonkosmetiikkaa.


Sitruunamelissa

Dr. Hauschkan Melissa päivävoide on kehitetty sekaihon tarpeisiin. Voide auttaa ihoa löytämään tasapainon rasvoittuvien ja pintakuivien ihoalueiden välillä. Voiteen luvataan tukevan ihon luonnollista uusiutumiskykyä, palauttavan ihon kosteus- ja rasvatasapainon sekä rauhoittavan ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Voide myös vähentää ihon kiiltoa ja tasoittaa ihon väriä.

Inci: 
Vesi, auringonkukkaöljy, etanoli, glyseriini, tapiokatärkkelys, kookosöljy, glyseriini-rasvahappoesteri, sitruunamelissauute, maapähkinäöljy, jojobaöljy, aprikoosin siemenöljy, masmalo, kaunokaisuute, krassiuute, rasva-alkoholi, vehnänleseuute, porkkanauute, aidot eteeriset öljyt,  sitraali*, limoneeni*, geranioli*, sitronelloli*, linalooli*, hektoriitti, lesitiini, ksantaani, sokeri-rasvahappoesteri, sinkkioksidi.
* aidoista eteerisistä öljyistä


Tuote on pakattu 30ml metallituubiin. Voide on koostumukseltaan  kevyttä ja hyvin imeytyvää. Iholle jää kaunis mattapinta, jonka päälle on mukavaa tehdä meikki. Voide tuoksuu pirteältä ja raikkaalta. Tuoksun takaa löytyy sitruunamelissa.

Suosittelen Melissa päivävoidetta tasapainottamaan sekaihoa joka päivä. Puhdista iho ennen voiteen levittämistä (esim. Dr.Hauschka puhdistusemulsiolla). Voiteen päälle voit laittaa meikkivoiteen. Käytän lisäksi 1-2krt viikossa Dr. Hauschkan Voidenaamiota, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoani tehokkaasti.

Hinta?
30ml maksaa n. 25e. Tämä voide on mielestäni yksi parhaita sekaihon hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Hinta-laatusuhde on hyvä. Voisin maksaa tästä jopa vähän enemmänkin.

Mistä?
Tuotetta myy mm. Ruohonjuuri, jonka nettisivuille pääset tästä ja FB-sivuille tästä. Nettikauppaan pääset tästä.

Lue lisää Melissa päivävoiteesta täältä.


* Tuote on saatu blogin kautta. 
Tätä edellisen ostin itse ja myös seuraavan aion ostaa itse :)

6 kommenttia:

  1. Aion ostaa tämän kokeiluun seuraavan Terveysteekki-tilaukseni yhteydessä :) Kiitos kivasta ja hyödyllisestä postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että kirjoitukseni tuli tarpeeseen :). Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen päivävoide.

      Poista
  2. Olen juuri aloittanut käyttämään Dr Hauschkan tuotteita - käytössäni ovat puhdistusvoide, kasvovesi ja ruusuvoide... tuntuvat tosi hyviltä. Jotain Hauschkan vartaloöljyjä ja voidetta olen kokeillut aiemminkin. Nyt päätin tutustua ihan tuohon systeemiin - N-ampullit ovat hankintalistalla seuraavaksi. Nehän olisi olleet hyvä jo heti aluksi olla, mutta kaippa ne toimivat näinkin päin ... D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa mukaan :)

      N-kuuri normalisoi kaikkia ihon epätasapainotiloja. Sitä käytetään tarvittaessa. Varsinkin silloin, kun siirtyy muista kosmetiikkasarjoista käyttämään Hauschkaa. Toimii varmasti vaikka käytätkin sen "vähän myöhässä". Hauschkan kosmetiikkaa auttaa ihoa toimimaan oikein, kun taas perinteinen kosmetiikka syöttää aineet ihon pinnalta päin. Pidän Hauschkan tuotteista erittäin paljon. Olen saanut niihin myös maahantuojan koulutuksen. Kiehtova sarja :)

      Poista
  3. Samoilla linjoilla mennään. Minäkin olen tehnyt tästä ylistävän postauksen ja on edelleen suosikkituote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Satu,
      Täytyy käydä heti lukemassa mitä olet kirjoittanut tästä. On mukavaa kuulla, etten hehkuta yksin. Tämä on loistava tuote :)

      Poista