Sivut

torstai 7. helmikuuta 2013

Tehohoitoa talvi-iholle

Dr. R.A. Eckstein Vitamin Packung Facial Pack


Onko saksalainen Dr. R.A. Eckstein teille tuttu?   

Kyseessä on laadukas kosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan laadultaan parhaista ja tarkasti tutkituista luonnon raaka-aineista mm. kasvi- ja yrttiuutteista, kukkaisöljyistä, alkiouutteista ja vitamiineista. Sarjaa on tuotu Suomeen jo 50 vuoden ajan. Siis ammattikosmetiikkaa parhaimmillaan.

Haluan esitellä teille sarjan tuotteen, jota tarvitaan juuri nyt. Vitamin Packung Facial Pack on vitamiinipitoinen naamio, joka sopii kaikille ihotyypeille (myös herkälle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle) erityisesti syksyllä ja talvella, jolloin vitamiinien saanti on alhaisimmillaan. 

Tämä naamio on energiapakkaus, joka saa ihoni suorastaan hehkumaan. Tuote vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja uusien solujen muodostumista. Käytän naamioita pari kertaa viikossa. Kullankeltainen väri ja ihana tuoksu tekevät tuotteesta hyvin houkuttelevan :)

Naamion hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Purkki maksaa 21e/50ml. Hinta on uskomattoman edullinen.
Naamio on koostumukseltaan voidemainen ja täyteläinen. Se levittyy hyvin iholle. Naamiota kannattaa käyttää kasvoille ja kaulalle 1-2 kertaa viikossa noin 15 minuuttia kerrallaan. Kosteus ja lämpö tehostavat vaikutusta. Naamio sopii siis käytettäväksi esim. kylvyn aikana. Lopuksi naamio poistetaan esim. kostealla pyyhkeellä tai sienillä.

Vinkki: Naamion jälkeen kannattaa levittää saman sarjan  Vitamin Supreme voide, joka tukee naamion vaikutusta. 


Tuote sisältää mm. välttämättömiä tyydyttymättömiä rasvahappoglyseridejä, jotka vilkastuttavat ihon aineenvaihduntaa. Tokoferoli eli E-vitamiini on antioksidantti. Se vilkastuttaa uusien solujen muodostumista ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

INCI:
Aqua (Water), Olus (Vegetable Oil), Caprylic/Capric Triglyceride, Steareth-7, Stearyl Alcohol Sorbitol, Decyl Oleate, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Ethylhexanoate, Benzophenone-3, Diazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Carbomer, Parfum (Fragrance), Retinyl Palmitate, Methylparaben, Ethylparaben, Propyl Paraben, Linalool, Benzyl Salicylate, Geraniol, Alpha Methyl Ionone, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Cinnamyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Beta-Carotene, Amyl Cinnamal, Coumarin, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal.

Dr. R.A. Eckstein jälleenmyyjät löydät tästä.
 
Aila Airo Kauneuspalvelujen nettisivuille pääset tästä ja FB-sivuille tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti