Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

IsaDora kevät 2013


IsaDora 754 Bella Vita

Isadoran kevätkokoelma 2013 on nimeltään Bella Vita.  

"Sen nuorekas ja hienostunut tyyli on saanut vaikutteita merenrantakohteista, Välimerestä, nostalgiasta ja hyvästä elämästä". 

Pastellivärit pinkki, laventeli, minttu ja keltainen tuovat meille kesän jo helmikuussa. Minuun iski näistä väreistä yksi ylitse muiden ;)

IsaDora 754 Bella Vita

Kokoelman laventelinsininen kynsilakka oli pakko saada. Tämä lakka on käyttäjäystävällinen. Se kuivuu nopeasti ja sivellin on leveää mallia. Sillä saa helposti ja nopeasti kauniin lakkauksen. Kiiltoa ja peittokykyä löytyy myös hyvin. Hintaa tällä oli n. 8e. Lakka on yllättävän laadukas tähän hintaluokkaan.Kaikki neljä uutta kynsilakkaa ovat erittäin houkuttelevia.
Minkä ostaisin seuraavaksi ;)
Lue lisää IsaDoran nettisivuilta, jonne pääset tästä.

Houkutteleeko Bella Vita teitä?

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana violetti sävy. Arvaas vaan tekisikö mieli. Kynnet ovat taas kyllä niin kamalassa kunnossa, jotenkin tuo jatkuva pirtuaminen töissä vaan tekee mun kynsille huonoa. Kiitos kuitenkin vinkistä, jos jonakin kevättalvisena päivänä kaipaa piristystä. Hinta kuitenkin vielä siedettävä verratuna Essie-lakkoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. Lakkaus kestää töissä huonosti, mutta vapaalla on mukavaa piristää itseään kynsilakalla. Tämän parhaita puolia on nopea kuivuminen. Kaunis kynsilakka on elämän pieniä iloja :)

      Poista