Sivut

lauantai 23. helmikuuta 2013

Max Factor Clump Defy

Max Factor  Clump Defy

Uusi Max Factor Clump Defy lupaa tehdä ripsistä paakuttomat ja tuuheat. Lupaus kuulostaa hyvältä. Ripseni sotkeutuvat toisiinsa erittäin helposti, joten olen juuri sopiva henkilö testaamaan tämän.


Ostin Clump Defyn Anttilasta korkeaan n. 20 euron hintaan. Markettikosmetiikan hinnat ovat siis hypänneet pilviin. Ilmeisesti järjen valo sammui päässäni juuri MF:n meikkihyllyn kohdalla, sillä tämä maksoi aivan liikaa.

Max Factor  Clump Defy

Valittavana on kaksi värisävyä, 01 Black ja 02 Black/Brown. Otin ensimmäisen vaihtoehdon. Suuri hylsy pitää sisällään 13,1ml väriä. Kaareva muoviharja sopii hyvin yhteen ripsieni kanssa. Se erottelee ripseni kauniisti erilleen. Ehkä paakuttomuuden salaisuus piileekin hyvin muotoillussa harjassa?
Uskottava se on. Tällä ripsivärillä ei saa aikaan paakkuja, ei edes aamukiireessä. Väriä voi laittaa monta kerrosta päällekäin. Lopputulos on tuuhea ja paakuton. Väri kesti kauniina koko päivän. Se ei varissut tai valahtanut poskilleni. Poisto tapahtui kätevästi vesiliukoisella puhdistuksella. 

MF Clump Defy saa suositukseni. MF tekee markettikosmetiikan parhaat ripsivärit. Ainoa negatiivinen asia on sen korkea hinta. Ostan seuraavan hylsyn ulkomailta.

Oletteko jo testanneet tämän?
6 kommenttia:

 1. On tehnyt kyllä kovasti mieli kokeilla, ja on se postauksesi jälkeen varmaan pakko hankkia :D

  Markettikosmetiikka on tosiaan korottanut hintojaan huimasti. Silloin jää vähän miettimään, kun enää pienellä lisäinvestoinnilla saisi jotakin selektiiviseltä puolelta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MF Clump Defy on yllätävän hyvä. Sijoitukseni ei mennyt hukkaan. Tämän hintainen markettikosmetiikka ei houkuttele ostamaan.

   Huomasin tämän aamun lehteä lukiessani, että ensi viikon keskiviikkona Sokos myy Sensai Mascara 38 hintaan 16,90. Kuulostaa halvalta :)

   Poista
 2. Heissan!
  Onko tuo tarjous sensain mascarasta vain sokoksissa vai saako verkkokaupastakin? Koskeeko jotain tiettyä väriä tai mascaraa?
  Kikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kikka,

   Sensain Mascara 38:n saa myös Sokoksen verkkokaupasta. Ruskea ja Harmaa maksaa 16,90. Musta maksaa 24,10. Harmi, että mustasta pitää maksaa enemmän.

   Poista
 3. Oho, onpas se toiminut sulla hyvin! Mä saan tolla aikaan klumppuja ja se varisee ihan älyttömästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elisa,

   Käytin tämän yhden loppuun ja olin tyytyväinen. Ei varissut. Olikohan omasi päässyt kuivumaan?

   Poista