Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

Dr. Hauschka klassinen kasvohoito


Hei, mitä teille kuuluu? 

Minulla on takana kolme kiireistä työpäivää, en ole juuri ehtinyt kotona läppäriä avata. Tänään ehdin kuitenkin viimein myös rakkaan harrastukseni pariin eli tänne. Haluan hypätä ajassa taaksepäin viime perjantaihin, jolloin sain kokea elämäni ensimmäisen Dr. Hauschka klassisen kasvohoidon. Se oli mahtava yli kahden tunnin hemmotteluhoito, josta olin haaveillut jo pitkään. 
Dr. Hauschka hoitolani oli Tampereella sijaitseva Bio Pur.


Kuva on kotoa viime kesältä
   
Hauschkan klassinen kasvohoito oli minulle kokemuksena uusi, kokonaisvaltainen, rentouttava ja koukuttava. Hoidon tavoitteena on ihon syväpuhdistuksen sijaan (ei sisällä ikävää puristelua) rentoutuminen ja kaunistuminen. Kasvohoito avasi minulle oven täydellisen rentouden huoneeseen, jossa ei ollut melua, kelloja tai vaativia lapsia. Pidin tunteesta, olisin voinut jäädä sinne asumaan :)
Kasvohoitoni alkoi siis jalkakylvyllä ja haastattelulla, jonka jälkeen sain hypätä ihanan pehmeiden vällyjen alle. Marianne käsitteli ensin jalat ja kädet kevyesti hieroen, jonka jälkeen siirryttiin kasvoihin. Tässä vaiheessa olin rento kuin räsynukke ja taistelin jo unta vastaan.


Kuva: Dr. Hauschka

 Hoito sisältää kasvojen kaksiosaisen alkupuhdistuksen. Ihoa ei varsinaisesti kuorita - koska ihoa on tarkoitus käsitellä hellästi - mutta alkupuhdistuksessa käytettävä puhdistusvoide on kevyesti kuoriva. Myöhemmin käytettiin vielä syväpuhdistavaa naamioita, tasapainottavaa kasvoampullia ja hoitonaamiota. Ainutlaatuista on kosketus, joka oli samaan aikaan lempeä ja tehokas. Niskarentoutus, decollete- ja hartiahieronta teki todella hyvää. Hoidon päätteeksi tehtiin myös monilihasvenytys.

 Kasvohoidon kiinnostavin osa oli kuitenkin lymfastimulaatio, joka suoritetaan siveltimillä ja kevyellä kosketuksella. Lymfa vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja vahvistaa immuunipuolustusta. Lymfahieronta on minulle tuttu leikkauksen jälkeisen turvotuksen ja kivun hoidossa, mutta Hauschkan kasvohoidossa lymfan tarkoituksena on kauneuden ja terveyden ylläpito. Lymfastimulaatio tuntui kevyeltä ja erittäin miellytävältä. Nesteet lähtivät kehossani liikkelle nopeasti, sillä hoidon jälkeen piti rynnätä vessaan. Vessan peilistä minua katsoi takaisin kauniit ja levänneet kasvot. Kaikki turvotus ja lihaskireys oli poissa.

Marianne teki taikojaan, sillä hoidon jälkeen ihoni oli tasaisen kaunis ja säteilevä. Olo oli onnellinen, virkeä ja rento, aivan kuin hyvin nukutun yön jälkeen. Mielessäni kummitteli jo Dr. Hauschka klassinen kasvohoito nro 2. Hoito hipoi täydellisyyttä ja siksi voinkin suositella sitä kaikille. Lämmin kiitos Marianne :)

Olimme Mariannen kanssa samoilla linjoilla ihotyyppini suhteen, joka on kuiva ja herkkä, rakenteessa on myös sekaihon merkkejä. Oli hienoa kuulla, että ihoni kimmoisuus on erinomainen. Minulle sopii erittäin hyvin mm. Dr. Hauschka Kevyt Ruusuvoide, joka levitettiin kasvoilleni hoidon päätteeksi. Ihoni rakastaa myös Kirkastavaa naamiota (entinen nimi: Voidenaamio), jota käytän pari kertaa viikossa. Peruspuhdistus hoituu Puhdistusemulsiolla ja Kasvovedellä. Voisin harkita tarpeen mukaan myös Hauschkan ihokuureja.
Dr. Hauschka on sarjana minulle jo aika tuttu, mutta olen löytänyt taas uutta kiinnostavaa ja kotihoitonikin on taas Hauschka-painotteinen. Palaan tuotteisiin testin jälkeen.

Dr.Hauschka hoitolat löytyy täältä.


Löytyykö teiltä Dr. Hauschkaa?
Onko Klassinen kasvohoito jo tuttu?Kasvohoito on saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. Kuulostaapa täydelliseltä rentoutumis- ja hemmotteluhoidolta ja samalla ihokin virkistyy! Tunnen Hauschkaa vain niukasti, omassa kaapissa on vain tuo kevyt ruusuvoide, josta kyllä pidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisestä kasvohoidostani oli jo puoli vuotta, joten kasvohoito tuli tarpeeseen. Ihana rentoutumishetki :)

   Poista
 2. Kuullostipa ihanan rentouttavalta. Hauschkaa löytyy aina jotain kaapista!

  VastaaPoista
 3. Ooh, kuulosti todella ihanalta! Hauschkaa löytyy myös vähäsen omasta kaapistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mahtavaa kääriytyä vällyjen alle hemmoteltavaksi. Arki ja huolet unohtuivat kokonaan.

   Poista
 4. Aivan ihanan kuuloinen hoito ja rauhoittumishetki! Pääsisinpä itsekin joskus tuollaiseen :) Minun täytyisi taas aloittaa Ihokuuri N. Suosittelen kovasti Hauschkan ihokuureja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tämä sopisi sinulle! Uskon, että tykkäisit hoidosta todella paljon, kun käytössäsi on jo muutenkin paljon Hauschkan tuotteita.

   Mun täytyy jatkossa kokeilla myös noita ihokuureja :)

   Poista
 5. Täällä flunssaisena kotona ja alkoi kuulostaa hoito ihan täydelliseltä. Tämän otan itselleni kevätloman ohjelmaan! Kiitos postauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voi harmi. Toivotaan, että flunssasi paranee pian.

   Dr. Hauschka klassinen kasvohoito on mahtava. Lymfa tuntuu ihanalta ja kaunistaa. Hoito kestää yli kaksi tuntia ja sillä on hintaa n. 100 euroa. Itse ajattelin pyytää seuraavan hoidon äitienpäivälahjaksi.

   Poista