Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Nopea apu ärtyneelle iholle




Käsilaukkuni uumenista löytyy alunperin kokeiluun saatu Ella Baché Crème intex pikkutuubi, joka on osoittanut tarpeellisuutensa jo moneen kertaan tänä talvena. Kyseessä on rauhoittava ja korjaava hoitovoide kuivalle iholle ja huulille. Tämä sopii hyvin esim. juuri niihin kuiviin läikkiin, joita voi ilmestyä kasvoille aivan yllättäen erityisesti talviaikaan. Läikät voivat hilseillä ja kutista ikävästi. Toisaalta voide sopii hyvin myös hoitamaan kuivia ja rohtuneita huulia.



Voide on pakattu näppärään 15ml tuubiin, joka kulkee kätevästi mukana käsilaukussa. Olen huomannut, että tarvitsen tuubia jostain kumman syystä varsinkin työmatkalla bussissa. Voide tuo nopean helpotuksen rohtuneille huulille. Pikkutuubi vaikuttaa myös yllättävän riittoisalta. Voide sisältää mm. ihoa uudistavaa kalanmaksaöljyä. Listan kärjestä löytyy myös maapähkinäöljy. Tuoksu on mieto, mutta niin tyypillinen Ella Baché, että tunnistaisin sarjan jo pelkän tuoksun perusteella. Omaan nenääni tuoksu asettuu ihan mukavasti.



Tuubista voi saada sen käsityksen, että tuote on tarkoitettu vain huulille, mutta se toimii loistavasti nopeana apuna monenlaisiin ärtyneisiin iholäikkiin niin lapsilla kuin aikuisillakin. Voide ravitsee ja rauhoittaa, sekä tekee ihosta joustavan ja pehmeän.

Ella Baché jällenmyyjät täällä.
 Crème intex 18€/15ml.


2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hyvältä. Ellalla on kyllä tunnistettavat tuoksut, joista itse pidän kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkutuubi kulkee kätevästi mukana käsilaukussa. Todellinen pika-apu :)

      Poista