Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

DOLCE & GABBANA Dolce


Tämän talven ehdoton lempituoksuni on ollut  Dolce & Gabbana Intense. Alun kevyt ihastuminen tuoksuun on muuttunut kestäväksi rakkaudeksi pitkien talvikuukausien aikana. Intense on pehmeän naisellinen ja lämmin tuoksu, jonka koen sopivan minulle täydellisesti. Viime kesän suosikkini oli Dolce & Gabbana Light Blue, joka ihastutti keveydellään ja raikkaudellaan. Odotukseni olivatkin korkealla, kun sain tuoksuteltavakseni Dolce Gabbanan tämän kevään uutuuden.

Dolce & Gabbana Dolce jatkaa kunniakkaasti tuttua upeiden tuoksujen linjaa, sillä pullo pitää sisällään pehmeän ja naisellisen sekoituksen valkoisia kukkia. Pullon ulkoasu tuo mieleeni 1950-luvun ylelliset hajuvesipullot. Kukanmallinen korkki on muotoiltu esittämään perinteisten sisilialaisten sokerileipurien valmistamia marsipaaniveistoksia



Dolce & Gabbana Dolce

Ensituoksu:
appelsiininkukan lehdet ja papaijan kukat

Sydäntuoksu:
 valkoinen amaryllis, valkoinen pääsiäislilja ja lumpeenkukka

 Pohjatuoksu: 
cashmeran, myski ja santelipuu


 Erikoisuutena tuoksussa on eteläafrikkalainen valkoinen amaryllis, jota käytetään nyt tuoksussa ensimmäistä kertaa. Kukkien ominaistuoksua on tasapainottamassa myski ja cashmeran. Lopputulos sisältää vaaleaa puuta, maanläheisyyttä ja mausteisuutta.




Dolce on mielestäni raikas, aavistuksen makea, pehmeä ja ajaton kukkaistuoksu. Ilmassa väreilee taas tuoksurakkautta. Dolce liikkuu sulavasti arjen ja juhlan välimaastossa, sopien loistavasti molempiin. Tuoksu kestää ihollani erittäin hyvin eli aamusta iltaan. Kaunis pullo koreilee nyt paraatipaikalla tuoksuhyllylläni.



Tuoksun keulakuvana on upea kanadalainen malli Kate King.


Oletteko jo ehtineet tuoksutella tämän?



Tuoksu on saatu blogin kautta.

12 kommenttia:

  1. En ole ehtinyt tuoksuttelemaan tätä, vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Korkin kanssa en ole päättänyt pidänkö vai en, esim. tuossa sun ekassa ja tokassa kuvassa se näyttää super-kauniilta, mutta pullon sivuprofiilissa jotenkin tönköltä. Mutta ei se käyttöä haittaisi, esteetikon silmään vaan osuu kaikki tällainen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet hajuvesipulloni ovat kantikkaita, joten tämä pyöreä ja kukkakorkkinen pullo tuo kivaa vaihtelua rivistöön :)

      Poista
  2. Olen ehtinyt, ja pidän kyllä kovasti :) Todella hyvä tuoksu keväälle ja kesälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :). Mitä pidät Escadan uusista kausituoksuista?

      Poista
  3. Tuossa on ihana pullo, katselin sitä sillä silmällä Oulun Stockmannilla. Pidän kovasti pullon muodosta ja vihreästä väristä ja kukasta sen päällä, vaikka yleensä en noille lämpene esim. Marc Jacobsilla. Suihkautin tätäkin kyllä kädelle, mutta ei jäänyt tällä kertaa mielikuvaa, kun kummallekin kädelle tuli eri tuoksuja eri puolille. Ostin sitten vielä ihan väärän:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuttua, mullekin käy aina noin, eli iskee ahneus tuoksutella liian montaa tuoksua samaan aikaan. Kotona sitten ihmettelen, mitä laitoin mihinkin kohtaan. Minkä tuoksun muuten ostit?

      Poista
    2. Michael Korsin Sexy Amberin, vaikka ihailemani tuoksu olikin Citruksesta kotoisin. Sekaisin menivät, koska tuoksu muuttuu ajan kanssa. Mutta ei se mitään, käytän tätä juhlatuoksuna. Myyjä antoi vielä minipullot muitakin mukaan.

      Poista
  4. Miten ihania kuvia :) Minä en ole vielä ehtinyt päättää onko tämä minulle sopiva tuoksu vai ei. Sokoksella tosin joku hihkaisi minulle perjantaina, että näytän tuossa mainoksessa olevalta naiselta, haha :D Pullo on joka tapauksessa kaunis! Tänä keväänä tuoksutarjonta on poikkeuksellisen herkullinen. Hyllyt pursuaa vaikka mitä ihanuuksia! :)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Tuoksuttelin kerran, ja muistan pitäneeni, mutta sen tarkempia muistikuvia ei jäänytkään :D.
    Mutta olin positiivisesti yllättynyt kun kävin uutuustuoksuja nuuhkimassa, niin tällä kertaa pidin niistä kaikista. Monesti mainstream-tuoksut, varsinkin uudemmat, ovat nenääni kovin synteettisiä ja pistäviä. (Olen joo hieman snobi tuoksujen suhteen, olen pahoillani :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kauppojen hyllyt notkuvat taas ihanista tuoksuista. Jokaiselle löytyy jotakin sopivaa :)

      Poista
  6. Tämä on ollut mielessä pitkään, mutta aina unohdan käydä tuoksuttelemassa. Mutta ainakin kuulostaa tosi ihanalta!

    VastaaPoista