Sivut

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kestävää voiderakkautta
Jos minulle annettaisiin vain kolme sekuntia aikaa valita loppuelämäni hoitovoide, sanoisin Ella Baché Crème Tomate L'originale. Ellan kuuluisa tomaattivoide on ollut elämäni kestävin voiderakkaus. Punainen purkki pitää sisällään suloisen vaaleanpunaista voidetta (huom: purkin väri on äskettäin vaihtunut valkoisesta punaiseen). Eikä silmilläni ole edes ruusunpunaisia silmälaseja. Nyt onkin paikallaan, esitellä tämä ihmepurkki myös teille. Joku muukin saattaa kaivata kasvoilleen pehmeyttä ja heleyttä. Tomaattivoide on muuten kaikkien aikojen myydyin Ella Bachén voide maailmalla.
Voide sopii hyvin pintakuivalle sekaiholle, sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tasapainottaa sekaihon toimintaa. Tämä on loistava valinta myös herkälle iholle.
Eclat Tomate -tuotteet on kehitetty ihon peruskunnon parantamiseen ja nopeaan kaunistamiseen. Tavoitteena on raikas, heleä ja hyvinvoiva iho. Voide sisältää mm. tomaattiuutetta, jonka sisältämät vitamiinit ja aminohapot pehmittävät, puhdistavat ja kirkastavat ihoa.Voide on ollut minulle helppoa rakkautta, sillä yhtä ainoaa purkkia raottamalla sekaihoni pysyy kunnossa aamuin illoin, enkä tarvitse toista rakastajaa yöksi. Voide asettuu hyvin myös meikin alle, kunhan muistan odottaa ainakin sen 15min ennen meikin levittämistä. Seikkailuni kosmetiikan ihmemaassa jatkuu vielä, mutta Ellan klassikkovoiteella on aina paikka sydämessäni.

Joku saattaa muistaa, että marraskuussa 2012 kirjoittelin tänne myös Ella Baché Crème Tomate Enchantée päivävoiteesta, joka jatkaa hienosti klassisen tomaattivoiteen viitoittamalla tiellä. 

Ella Baché -tuotteita myyvät kauneushoitolat löytyy täältä.
Ella Baché Crème Tomate L'originale maksaa n. 59€/50ml.

Onko Ellan voideklassikko teille jo tuttu?
Vai löytyykö kotoanne joku muu salarakas :D Voide on saatu kuvattavaksi blogin kautta.

9 kommenttia:

 1. Ei mulla muuta kuin että tää voide on silkkaa rakkautta, ainakin itselle. En keksi mitään, mistä en tässä pitäisi. Lisäksi uudistunut pakkaus sopii täydellisesti tuotteeseen. Itsekin laitan tämän aamulla kasvoille siksi aikaa, kun juon aamukahvin. Sen jälkeen meikki levittyy vaivatta, kun voide on imeytynyt kunnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan siis aivan samaa mieltä. En ihmettele yhtään, että juuri tästä voiteesta on tullut klassikko. Herkku :)

   Poista
  2. Blogissa sulle pieni haaste. :)

   Poista
 2. Tätä on nyt hehkuttanut jo niin moni, että pakkohan se on minunkin kokeilla :) Ella Baché on kyllä muutoin sarjana tuttu, mutta tomaatti-linjasta minulla ei ole mitään kokemuksia. Vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomaattivoide on ihana. Aika monen suosikki, joten minun ei tarvitse hehkuttaa yksin :)

   Poista
 3. No hitsi, kun näin hehkutetaan, niin pakkohan siihen on päästä tutustumaan minunkin! Olen ollut jo pitkään menossa kasvohoitoon, joten varaan heti huomenna ajan ja hankin tuota voidetta samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea. Ellan tomaattilinja on aivan mahtava :)

   Poista
 4. Sopiiko tämä voide myös herkälle superkuivalle iholle?
  -Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eeva,

   Kyllä, kokeilisin tätä myös superkuivalle herkälle iholle. Uskon, että valinta menee aika nappiin. Olen ymmärtänyt, että juuri herkkäihoiset pitävät tomaattivoiteesta todella paljon :)

   Poista