Sivut

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Pisama Design


Hei, millainen meikkipussi teillä on?

Minulla on ollut elämäni varrella aika monenlaisia meikkipusseja. Viimeisimmät käsilaukkukokoiset ovat olleet merkiltään Pip Studio ja Lisbeth Dahl. Meikkipussini pysyy siistinä yleensä pari vuotta, kunnes koittaa se epäonnen päivä, jolloin pussin sisään leviää luomiväri tai huulipuna. Ja meikkipussi lentää epäonnistuneen pesuyrityksen jälkeen roskiin. Tuttua?

Nyt laukussani on astetta pöllömpi meikkipussi, jonka on valmistanut tamperelainen Pisama Design. Merkin takaa löytyy kaksi idearikasta pisamaneitoa, muotoilija Sini Hatula ja graafinen suunnittelija Suvi Hatula - kyllä, he ovat siskoksia.
Pisama Design suunnittelee ja valmistaa käsin käytännöllistä ja ajatonta arkidesignia. Mallistoon kuuluu mm. sisustustuotteita ja laukkuja. Suurin osa tuotteista on valmistettu tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista.
Pisama Design Headwing Meikkilaukku (koko M) pysyy tukevasti pystyssä Lumi-laukussani. Suloinen pöllölaukku on suorastaan ilo kaivaa esille muiden ihasteltavaksi. Materiaali on paksua puuvilladenimiä ja vuori puuvillakangasta, joten laukku suojaa hyvin sisälle kätkettyjä meikkejä. Taidolla valmistettu laukku on tehty kestämään elämää. Headwing metsään rakastuvat kaikki pöllöjen ystävät ilman ikärajaa :)

Pisamaa myy netissä MadeBy Helsinki ja AstuButiikkiin.

Katso myös Pisama Design nettisivut, josta löytyy koko tuotevalikoima ja FB-sivut


Kivaa lauantaita :)


Meikkilaukku on saatu kokeiluun blogin kautta.
Taustalla vilahtava Lumi-laukku on ostettu itse.

10 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää, että vaihtelevasti milloin minkäkinlainen! Yksi parhaista oli Macy's-tavaratalon oma, tallessa edelleenkin hyväkuntoisena, tuli vaan kerran postissa vastaan sopiva pieni GlobeHopen pussukka, johon mahtuu sopivasti YSLn puuteri, huulikiilto ja pienet sakset. Toistaiseksi mennään tällä varustuksella laukussa - kotona on sitten se varsinainen arsenaali :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GlobeHope tekee kivoja pussukoita myös. Monenlaista on tullut kokeiltua. Olen huomannut ettei säkkimalli sovi käyttööni, sillä sinne katoaa kaikki :D

   Poista
 2. Multa löytyy myös pari "pisamaa", pöllöjä ja spåria. Ihania ovat ja piristävät kummasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisamat tuovat iloa arkipäivään. Arvostan myös niiden laatua ja toimivuutta :)

   Poista
 3. Voi miten suloinen! Minä olen meikkipussukoiden suhteen todella tylsä. Tälläkin hetkellä käytössä perusmusta, jonka olen saanut jonkin kosmetiikkasetin kylkiäisenä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusmusta on omaan makuuni liian arkinen.. ainakin nyt kun omistan tuon iloisen pöllöpussukan :)

   Poista
 4. Ihana, tuosta tulee ihan hyvälle tuulelle. :)

  VastaaPoista
 5. Ei yhtään pöllömpi pussukka! Ystäväni saakin tuollaisen synttärilahjaksi, kiitos vinkistä!
  -Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat ajatukset oli minullakin. Ajattelin ostaa samanlaisen lahjaksi :)

   Poista