Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Escada kesä 2014


Escadan uudet kausituoksut saapuivat kauppojen hyllyille jo tammikuussa, joten olen aika pahasti myöhässä. Mutta kahdelle pullolliselle kesää löytyy aina paikka ihollani ja sydämessäni. Escada uutuudet ovat trooppisen hedelmäisiä kukkaistuoksuja.
Ne ovat selvästi siskoksia, sillä niissä on paljon samaa. Escadan Limited edition kesätuoksuja on muuten julkaistu jo vuodesta 1992, joten aika perinteinen kesäjuttu nämä kyllä ovat.



ESCADA Born in Paradise on saanut inspiraationsa lempidrinkistäni Pina Coladasta. Kevyt, rento, iloinen ja makea tuoksu tuo mieleeni lomamatkat etelään. Merensininen pullo pitää sisällään aurinkoa ja onnentunteen. Tuoksu saa aikaan kesälomafiiliksen kolme kuukautta ennen h-hetkeä - ei paha.

Ensituoksu
vihreä omena, vesimeloni 

Sydäntuoksu
kookosmaito, ananas

Pohjatuoksu
myski, santelipuu, seetripuu 


Escada Taj Sunset pirskahtelee yhtä mehukkaasti kuin lasillinen mangomehua kuumana kesäpäivänä. Mangon tuoksu erottuu nenääni selvästi. Tuoksu on makea, kesäinen, eloisa ja energinenLämmin tuoksu saa helposti aikaan matkakuumeen.

Ensituoksu
mango, nektariini, veriappelsiini

Sydäntuoksu
vesikukkien sävyt, vadelma, pomarosae

Pohjatuoksu
kookoskerman sävyt, santelipuu ja myski




Aika moni on jo varmasti tuoksutellut nämä.
Mitäs piditte?



Tuoksut on saatu blogin kautta.

8 kommenttia:

  1. Olen hankkinut pullon Taj Sunsetia jo silloin, kun se ensimmäistä kertaa tuli myyntiin. Tuoksu on kyllä aivan ihana! Se on ehdottomasti lempituoksujani ja onnistuu tuomaan palasen kesää jopa keskelle talvea. Born in Paradise ei ehkä ole sykähdyttänyt ihan samalla tavalla, mutta loistava kesätuoksu sekin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taj Sunset on ihana kesätuoksu. Se taitaa olla aika monen lemppari.

      Poista
  2. Ai että rakastan näitä.Cherry in love on ehkä nyt suurin suosikkini.

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään ehdottomasti enemmän näistä ihanan kookoksisesta Born in Paradisesta. :) Pitää vaan annostella hennolla kädellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookos sopii moneen. Vartalovoiteista ja suihkugeeleistä aina tuoksuihin ja drinkkeihin asti :)

      Poista
  4. Kesä ja kesätuoksut ovat erottamaton yhdistelmä! Escadat ovat aina houkuttelevan näköisiä, kuin rantaloman ruumiillistuma, mutta kertaakaan en ole niitä vielä hankkinut. Sen sijaan Oscar de la Rentan kesäpullot ostin aina, ne iskivät omaan nenääni jokainen, vaikka se varsinainen Oscar ei todellakaan miellytä. Nyt saatan ostaa Issey Miyaken Pleatsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Täytyy nuuhkaista vielä tuo mainitsemasi Issey Miyaken Pleats :)

      Poista