Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014

Haaste otettu vastaan Keyword Love blogin Jonna heitti minulle viisi kysymystä kotini sisustuksesta. Otin kopin, sillä tämä haaste sopii minulle oikein hyvin. Pidän kodista ja sisustamisesta vähintään yhtä paljon kuin kosmetiikasta. 1. Lempiväri sisustuksessa?

Valkoinen maustettuna beigellä. Valkoinen on helppo väri, siihen voi ripauttaa sekaan melkein mitä vaan ja homma toimii aina. 2. Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule meille?

Eero Aarnion Pillerituoli tai Tupla Kupla -valaisin.


 3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?

 Ensimmäisenä mieleeni tuli Huutokauppakeisari Aki, jonka luonnollisuus puree minuun. Pidän myös vanhoista esineistä ja tarinoista niiden takana. Brittirouva Hyacinth Bucket osaa viihdyttää mainiosti kerta toisensa jälkeen. Ja Antskulla taas on hurmaava tapa sivellä huulikiiltoa :)

4. Suosikki leivonnassa?

Ehdottomasti korvapuusti. Se on leivonnainen, joka onnistuu takuuvarmasti ja ihan ilman reseptiä. Mieheni mielestä paras laskiaispulla on halkaistu korvapuusti kermavaahdolla ;)

 5. Viisi suosikkiblogia? 
  
On vaikea valita viittä, sillä luen paljon blogeja. Pidän persoonallisesta tyylistä ja hyvistä kuvista.  Ihailen taitavasti kirjoitettua ja sopivan lyhyttä tekstiä (en pidä pitkistä) ja huumoria. 

Muutamia suosikkejani:

Kuvat Cherin puutarhasta ja mustasta pantterista saavat minut joka kerta ihastuksen valtaan. Pepin hersyvä huumorintaju ja sisustusideat tuovat iloa. Marjukan tyylitaju ei petä koskaan. Jonna kuvaa ja kirjoittaa taidolla, sekä jaksaa kommentoida hienosti lähes jokaista postaustani. Irinan koti on selkeä ja odotan näkeväni siellä myös ripauksen keltaista. Naukulan Mamman ja Helmin elämää on mahtava seurata. 

Haaste lähtee eteenpäin:

..vaikka nämä eivät sisustusblogeja olekaan ;) 

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jotain muuta kuin upeita kynsiä tällä kertaa :)

   Poista
 2. Kiitos maininnasta :) - vaikka taidan mä aika pitkään lätistä.....ainakin joskus...tai useimmiten? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun kohdallasi se lätinä ei haittaa, vaan se suorastaan kuuluu asiaan :D

   Poista
 3. Kiitos huomionosoituksestasi ja terveisiä!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Oi, se täytyy heti nähdä. Keltainen on lempparini varsinkin keväällä ja kesällä :)

   Poista
 5. Mukava kuulla, että meitä on mukava seurata! Vaikka meillä tuplakupla onkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi te kaksi olette niin ihana parivaljokko myös Onnin ja Oton mielestä :). Tuplakupla ei sovi meille, mutta uskon että teille se sopii oikein hyvin. Tuplakupla vaatii mielestäni selkeää tyyliä, joka meiltä puuttuu.

   Poista
 6. Kotitekoinen korvapuusti on ihan lyömätön leivonnainen, jota tulee ihmeen harvoin silti tehtyä. Kun lapset olivat pieniä, yllätin heidät harvinaisina vapaapäivinäni korvapuusteilla koulusta tultua. Kauniit kuvat muuten!

  Vastailen mielelläni, kunhan netti taas toimii ja pääsen kuvien äärelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvapuustit ovat meillä koko perheen suosikkeja. Ihana tuoksu leviää koko kotiin.
   Jään odottelemaan postaustasi. Erityisesti sitä suosikkileivonnaista ;)

   Poista
 7. Tuplakupla on kyllä sellainen, että jakaa mielipiteitä. Itse olen välillä haluan, haluan linjalla ja nyt on menossa vähän sellainen vaihe, että ei kuitenkaan. :D

  VastaaPoista