Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

VICHY DERMABLEND
Halusin ehdottomasti tehdä blogiini VICHY DERMABLEND postauksen, sillä runsas pigmenttisille tuotteille löytyy aina sijaa. Omalla ihollani on ollut sitkeä haaste, johon on ollut vaikea löytää apua. Onneksi haaste on vuosien saatossa häipynyt lähes huomaamattomaksi tai ehkä oma ajattelutapani on muuttunut armollisempaan suuntaan. Minulla on ollut kokeilussa VICHY DERMABLEND NESTEMÄINEN MEIKKIVOIDE, joka on tarkoitettu vähäisten tai keskivaikeiden ihovirheiden peittämiseen. Meikkivoiteen luvataan kestävän iholla 16h eli käytännössä kestoa riittää koko päiväksi. Nestemäinen versio sopii loistavasti iholle, jossa haasteena on esim. punoitus tai couperosa.Kiinteä eli VICHY DERMABLEND COMPACT MEIKKIVOIDE on tarkoitettu keskivaikeiden ja vaikeiden ihovirheiden peittämiseen. Se sopii esim. akne -iholle. Kolmikon peittävin versio on puikkomainen VICHY DERMABLEND PEITEVÄRI. Peitepuikko sopii esim. tummiin silmänalusiin, vitiligoon ja punoittavien näppylöiden päälle. Lisäksi on olemassa vielä oma tuote vartalolle, jolla voi peittää mm. verisuonia, mustelmia tai raskausarpia. Tuotteet eivät sisällä hajusteita tai parabeeneja.Miten meikkivoide toimi kasvoillani?

Meikkivoidesävyjä on tarjolla kolme (15 OPAL, 25 NUDE ja 35 SAND), joista omalle - suomalaiseen tapaan vaalealle - iholleni sopii parhaiten vaalein sävy 15 OPAL, sekin tosin jää aavistuksen tummaksi.  Levitän meikkivoiteen sormin kämmenselän kautta kasvoilleni. Kasvoillani ei ole paljon peitettävää (lähinnä pigmenttiläiskiä, nenänpielien punoitusta, arpi), joten yritän laittaa ensin ohuen kerroksen ja lisään vielä toisen kerroksen enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Kerrostaminen sujui helposti. Voiteen voi levittää myös siveltimellä, mutta en juuri nyt kaipaa sivellinpyykkiä.

Meikkivoide jätti kasvoilleni pitkäkestoisen mattapinnan, joka kesti yllättävän hyvin koko päivän. Mineraalimeikkien jälkeen lopputulos tuntuu omaan makuuni aavistuksen tuhdilta. Onneksi ohut kerros sulautui kuitenkin suhteellisen kauniisti ihooni. Kaulallani on punoittava arpi (= se alussa mainitsemani haaste), jota on ollut erittäin vaikea peittää kestävästi. Dermablend peitti arven hyvin ja meikkivoide pysyi tahrimatta koko päivän. On hienoa, että meikki antoi myös SK35 suojaa kevätaurinkoa vastaan. Mielestäni Dermablend ei sovi pintakuivalle iholle, sillä tuote korostaa kuivuutta. Muutenkin suosittelisin iholle kunnon kosteutusta ennen Dermablendia.

Jatkossa hankin vielä peitepuikon, jota kokeilen arpeen ja tummiin silmänalusiin. Luulen, että peitepuikko toimii hyvin myös mineraalimeikkipohjan kanssa, joka on käytössäni lähes päivittäin.
DERMABLEND KIINNITTÄVÄ IRTOPUUTERI viimeistelee meikin ja lisää sen kestoa useita tunteja. Puuteri on väritön, joten se ei muuta meikin sävyä.

Tuotteet tarjosi minulle kokeiluun Apteekkituotteet.fi, siellä nestemäinen ja kiinteä meikkivoide maksavat 29/kpl. Peitepuikko on 21. Tuotteiden hinta-laatusuhde vaikuttaa hyvältä.

 Kannattaa kurkata myös DERMABLEND nettisivut, sielä löytyy meikkitaiteilijoiden vinkkejä ja huikea DERMABOY video :)


Muistakaa nauttia kevätauringosta!

4 kommenttia:

 1. Kokeilin noita apteekkireissulla kädelle ja toivoin mielessäni, että ne jotka tarvitsevat kunnon peittoa iholleen, todella löytäisivät nämä tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tuotteilla voi peittää monenlaisia ihovirheitä. Harmi, ettei näitä ollut jo vuosia sitten, elämä arven kanssa olisi ollut helpompaa.

   Poista
 2. Ostin tuota peitepuikkoa opal sävyssä kroonisesti sinisille silmänalusille. Hyvin kyllä peittää ja nätisti kerrostettavissa. Sävy turhan tumma ja punertava muualle kasvoille, mutta tuohon tarkoitukseen oikein passeli. Ei tunnu yhtään pakkelimaiselle iholla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että tuotteet ovat hieman liian tummia vaalealle suomalaiselle iholle. Kiva, että koostumus oli muuten passeli :)

   Poista