Sivut

tiistai 25. maaliskuuta 2014

ARTDECO Love is in the air



ARTDECO kevät 2014 lupaa tarjota meille pirskahtelevan kepeän sävymaailman,
joka on täynnä herkkyyttä ja romantiikkaa. 
Kokoelma pyrkii ottamaan rohkean loikan kohti kevättä. 
Minulla on ollut kokeilussa kaksi postilaatikosta löytynyttä juttua, 
jotka ovat tuoneet kivaa vaihtelua meikkipussiini.




Quattro-mosaiikkirasian kansi on tuttuun tapaan uusi keräilykappale, 
joka on myynnissä vain rajoitetun ajan, joten kannattaa pitää kiirettä, jos rasia miellyttää silmää. Uutuusväreistä löytyy mm. smaragdinvihreää, laventelia ja violettia. Rasia maksaa 13 ja luomivärit 7,50/kpl.




Kokeiluun saatu Artdeco All In One Mascara (ovh 19,50) on kuulemma sarjan suosituin ripsiväri. Uutuusväreinä on kirkas violetti Blue Violet ja smaragdinvihreä Emerald. Mascara sisältää carnaubavahaa ja lupaa tehdä ripsistä pitkät, tuuheat ja erotellut. 
Oi, lupaus kuulostaa korviini hyvältä :)

Lip Brilliance huulikiilto (ovh 14) uutuussävyt ovat lämmin aprikoosi Brilliant Lip ja aniliini Brilliant Kiss. Kiillot sisältävät kollageenia ja hyaluronihappoa, jotka säilyttävät huulten kiinteyden ja kosteuden. 





Miten uutuudet sopivat minulle?

Artdeco All In One Blue Violet Mascara toi kaivattua vaihtelua - eihän ripsivärin tarvitse aina olla mustaa. Väri levittyi nätisti ja kerrostui ilman paakkuja. Lopputulos on tavanomainen, pituus tai tuuheus ei hätkähdytä. Hyvää oli värin säänkestävyys ja helppo poistettavuus (lähti puhdistusmaidolla). Suosikkini on kuitenkin edelleen loistava Artdeco Angel Eyes, joka taikoo silmiini jumalaiset ripset. Brilliant Lip - huulikiilto taas teki huulistani keväisen nätit. Kiilto pysyi hyvin ja kosteutti mukavasti. Arjen piristys :)

Artdeco jälleenmyyjät täällä.

Oletteko kokeilleet Artdecon kevätuutuuksia? 

6 kommenttia:

  1. En ole kokeillut, mutta nuo kevään luomivärisävyt näyttävät ihastuttavilta. Samoin tuo nuden sävyinen huulipuna alkoi houkutella :) Onneksi muutama ihana nuden sävyinen puna jo itseltä löytyykin. Tosin Artdecoa en ole koskaan kokeillut, joten täytynee antaa merkille jossain vaiheessa mahdollisuus ;)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nude huulipuna on nimeltään "Natural Beauty". Tutustuin itsekin Artdecoon vasta pari vuotta sitten. Olen löytänyt paljon hyviä juttuja, joista on tullut kestosuosikkejani. Ihana sarja :)

      Poista
  2. ARTDECON meikeissä on todella hyvä hinta/laatusuhde, minusta pakkaukset näyttävät paljon kalliimmilta, joten hinnat olivat itselleni aikoinaan tosi positiivinen yllätys. :)

    VastaaPoista
  3. Mistä näitä ihanuuksia kannattaisi kysellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio! Jälleenmyyjät linkki on nyt lisätty postauksen loppuun.

      Poista