Sivut

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

LIVBOX Maaliskuu 2014




Maaliskuun Livbox tuli perille hitaasti, sain sen käsiini vasta tänään - syy oli molemmissa, Itellassa ja minussa. Onni on ollut syypää moneen kodin pikkuvahinkoon, mutta tällä kertaa pikkukisu on viaton. Livboxin sisällön kurkin muista blogeista tietysti jo hyvissä ajoin viikonloppuna. Sisältö näyttää vaihdelleen eri tilaajien välillä. Jihuu, minulla kävi tuuri, sillä sain himoitsemani JURLIQUE Seerumin.



Runsas paketti sisältää kolme täysikokoista tuotetta. Paras ensin eli Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm oli mahtava saada. Huulivoide kosteuttaa huulia ja antaa herkullisen värin. Ovh 22,30

L'Oreal Paris Elvital Fibralogy Thickness Booster lupaa antaa hiuksille runsautta. Tuote vaikuttaa sen verran erikoiselta, että se tulee kokeiltua nopealla aikataululla. Jos hiuksilleni tapahtuu jotain mullistavaa, kerron siitä heti myös teille. 
OVH 7,90€/30 ml

Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine lupaa antaa hohtavan valkoisen hymyn. Täytyy tutkia tarkemmin, mihin aineen teho perustuu. Kaikki valkaisevat tahnat eivät tee hammaskiilteelle hyvää. Ovh 3,99/75ml.

Lumene LAB Age Preventing Suojaava Yövoide (15ml näytekoko). Tykkäsin sarjan silmänympärysvoiteesta, joten kokeilen mielelläni myös yövoiteen.

Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum (5ml) tulee kokeiluun jo tänä iltana. Seerumi lupaa antaa iholleni hehkua. Jos seerumi vaikuttaa hyvältä, niin hankin sen myös täysikokoisena. Tälle on tilaus.

MARC JACOBS Daisy EDP (1,2ml) on raikas, säteilevä ja naisellinen kukkaistuoksu, joka sopii kevääseen ja kesään. Ihanaa tuoksutella tämä näytekoko ensin.


Boksin sisältä löytyi myös kiva yllätys pitkäaikaisille tilaajille ESSIE Luxeffects päällyslakka. Ovh 13,90.

Säästin tässäkin kuussa huikean summan rahaa, sillä jo pelkkien täysikokoisten tuotteiden yhteenlaskettu summa on karvan alta 50 euroa (Livbox maksoi 13,90€).

Edit: Huulikynä onkin näytekokoinen.

Hei, mitä te muut saitte?
Tykkäsittekö?


Olen tilannut Livboxin itse. 

11 kommenttia:

  1. Mulle tuli täsmälleen sama boksi ja tykkäsin kovasti :). Mun käsittääkseni tuo huulikynä on näytekokoinen, vaikkakin riittoisa sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut olivat saaneet seerumin tilalla itseruskettavan voiteen, jolle minulla ei olisi ollut tarvetta. Joten hyvä näin. Ai, oliko tuo huulikynä näytekokoinen? Sitä en tiennytkään.

      Poista
  2. Minä sain saman setin viime viikolla ja olin kovin tyytyväinen. Seerumi ja yövoide ovat tuntuneet heti hyvältä. Hiusaine ihmetyttää vieläkin, saa nähdä vaikuttaako tosiaan. Hammastahnan olin ehtinyt jo itsekin hankkia, mutta ainahan sille käyttöä on.

    Kokeilinpa hilelakkaaki, se sai tuntemaan itseni yläasteikäiseksi eikä sitä meinannut saada millään pois;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi samaa mieltä eli seerumi ja yövoide olivat hyviä valintoja boksiin. Hiusjuttu taas vaikuttaa oudolta, mutta en viitsi tuomita sitä ennen kokeilua.

      Yläasteella olisin ollut aivan myyty hilelakasta, nyt toivon sen nuorentavan yleisvaikutelmaa :D. Ajattelin laittaa sitä vain nimettömiin ja toisen lakan päälle. Hileitä on kurja poistaa.

      Poista
    2. Lakkasin joka sormen eri värillä ja hileitä monta kerrosta päälle, siitä se yläaste:) Ihan ensin levitin sitä värittömän lakan päälle, jolloin sormet näyttivät siltä kuin olisin kastanut ne yrttiöljyyn.

      Poista
  3. en saanut seerumia vaan mulle tuli louis widmerin itseruskettava kasvovoide, myös huulikynän olisin toivonut olevan eri sävyinen, hajuvesi näyte tais olla joku beyoncen muistaakseni, mut ihan kiva paketti. Tosin kun saatekirjeessä mainittiin pastellinen kevät niin olisi ollut kiva jos jotakin pastellista olisi tullut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saitko saman aika voimakkaan värisen huulikynän? Kynä on minunkin makuuni liian tumma, toisaalta se tuo kivaa vaihtelua huulimeikkeihini, joista suurin osa on hempeää persikkaa, pinkkiä ja nudea. Ei löytynyt keväisiä pastelleja :)

      Poista
  4. Kuulen mielelläni sun kokemukset tuosta Jurliquen seerumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuubi vaikuttaa pieneltä, katsotaan kuinka pitkälle se riittää. Jos seerumi vakuuttaa minut, kuulet sen kyllä :)

      Poista
  5. Sain prikuulleen samat tuotteet ja olen todella tyytyväinen. :) Ihana boxi. Jurliquen seerumi tuoksuu huumaavan ihanalle, koukutuin heti.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kävi hyvä onni. Jurlique vaikuttaa ihanalta :)

      Poista