Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Jane Iredale PurePressed Base Mineral FoundationParas meikkipohja on mielestäni luonnollinen ja kevyt. Toivon ihoni näyttävän meikattuna kuulaalta ja hyvinvoivalta, aivan kuin meikkiä ei olisikaan. Haasteenani on erityisesti työaamut, jolloin joudun tekemään meikkini pikavauhdilla ja silmät ristissä jo klo 5.30. Lopputulos on ollut joskus kaukana onnistuneesta - mallia laasti, joka on vain heitetty keskelle naamaa.

Tällä hetkellä olen kuitenkin tyytyväinen. Olen siirtynyt lähes kokonaan mineraalimeikkeihin. Pari vuotta sitten hankittu Bare Minerals aloituspaketti ei vielä pystynyt täysin vakuuttamaan minua, mutta IDUN Minerals ja Jane Iredale ovat olleet toista maata. Käytössäni on koko talven ollut Idunin jauhemainen mineraalimeikki, joka asettuu iholleni luonnollisesti ja saa ihoni näyttämään hyvältä jopa perjantaina iltapäivällä CM:n kassajonossa. Nyt kokeilussani on ollut myös Iredalen kiinteä mineraalimeikki.

Jane Iredale PurePressed Base Mineral Foundation antaa lupauksen puolimatasta ja läpikuultavasta höyhenenkeveästä lopputuloksesta. Pohja, peitevoide, 20 SPF aurinkosuoja ja ihonhoitotuote löytyvät kaikki samasta tuotteessa. Pakkauksen sininen logo on merkkinä siitä, että USA:n Ihosyöpäyhdistys on antanut tuotteelle hyväksynnän riittäväksi aurinkosuojaksi. Tuotteen luvataan myös hylkivän vettä jopa huikeat 40min. Tuote sisältää mm. rannikkomännyn kuoriuutetta (antioksidantti) ja merestä saatavia mineraaleja, jotka ylläpitävät kosteutta iholla. Koko inci löytyy Iredalen sivuilta.
 Kiinteä mineraalimeikki on pakattu näppärään rasiaan, joka on helppo sujauttaa mukaan käsilaukkuun. Rasiassa on mukana on myös peili ja vippa. Eikä tässä vielä kaikki. Iredalen sivelin on huippukätevä, se sujahtaa kokonaan piiloon metallihylsyn sisään. Sivellin kulkee mukana meikkipussissa muotoaan muuttamatta tai likaantumatta. 

Laitan aamulla puhtaalle iholle ensin päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen (tänään Ella Baché Tomaattivoiteen ja LumeneLAB silmänympärysvoiteen). Sitten aamupalan jälkeen on vuorossa mineraalimeikki, joka kiinnittyy parhaiten hyvin kosteutettuun ihoon. Pyöräytän sivellintä kevyesti puristepohjan päällä ja lopuksi napautan siveltimen rasian reunaa vasten, jotta ylimäärä karisee pois. Aloitan levittämisen eniten peittoa vaativasta kohdasta tasaisin alaspäin suuntautuvin vedoin. Mineraalit levitetään kasvoille ja kaulalle ohuina kerroksina tarpeen mukaan. Lopuksi tarkistan aina kasvojeni rajakohdat (erityisesti leukakulman) ja suihkautan päälle vielä POMMISST Kosteussuihketta, joka kiinnittää meikin kestämään paremmin. Suihketta kannattaa käyttää varsinkin pintakuivalla iholla, jotta mineraalit kiinnittyvät kunnolla ja meikki pysyy kauniina koko päivän. Lopputulos on kuulas, kevyt ja luonnollinen.

Omassa käytössäni huomasin, että puristepohjan kanssa on helppo sortua ylilyönteihin, meikkiä tulee sipaistua kasvoille liian paljon. Hei, aivan pienen pieni määrä todellakin riittää.

Jos ihosi on rasvoittuva tai kiiltää helposti, kannattaa mineraalimeikin alle laittaa Jane Iredale Absence Oil Control Primer -kiillon kontrolloija, joka normalisoi talineritystä. Tuotetta voidaan käyttää myös kaikille ihotyypeille valmistelevana pohjana.


Ja mikä parasta, rasiaan voi ostaa uuden täytön.

Lisätietoa ja jälleenmyyjät löytyy Jane Iredalen sivuilta.
 Sivuilla on myös kattava tietopaketti mineraalimeikkien käytöstä. Oma sävy löytyy testin avulla. Minun sävyni on neutraali Radiant.

Onko Jane Iredale jo teille tuttu?

Tuote saatu testiin blogin kautta.  
Kyseessä ei ole kuitenkaan mainos, vaan rehellinen mielipide.

8 kommenttia:

 1. En ole kokeillut Iredalelta muuta kuin kulmavärisettiä, joka oli tosi laadukas tuote. Brändinä Iredale toki kiehtoo, pakkaukset näyttävät laadukkailta ja mitä olen tuotteista lukenut niin ne jatkavat samaa linjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iredalen pakkaukset ovat laadukkaita ja toimivia. Ihastuin erityisesti hylsyn sisään pujahtavaan siveltimeen. Mineraalimeikin täyttö on myös hyvä juttu.

   Poista
 2. Tämä on tervetullut aihe. Hankin alkuvuodesta bareMineralsin aloituspaketin kokeiluun eikä sen käytön opettelu ole ollut helppoa. Vaikka kuinka vähän yritän laittaa, tulee ihosta ryppyisen näköinen, varsinkin poskilta. Laatu on kuitenkin sitä läpikuultavaa enkä ole käyttänyt puuteria päälle. Tilasin näytteet myös Everyday Mineralsilta ja se vaikutti ohuemmalta ja kosteuttavammalta.

  jäinkin miettimään, sopiiko mineraalipohja lainkaan vanhenevalle iholle, jos se tuo rypyt esille. Tönään Kicksin myyjä vakuutti ihan päinvastaista ja arveli liian runsasta määrää syyksi. Pitänee jatkaa kokeilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko tai älä, niin minullakin on pieniä juonteita silmieni ympärillä. Jane Iredalen kiinteä mineraalimeikki ei korosta ryppyjäni, kunhan muistan laittaa sitä maltilla ohuina kerroksina. Toinen tärkeä juttu on POMMISST -kosteussuihke, joka paitsi lisää meikin kestoa myös "häivyttää" ryppyjä. Bare Minerals taas tuo rypyt ikävästi esiin. Everyday Minerals ei olekaan minulle vielä tuttu.

   Jatka harjoituksia. Muista, että monta ohutta kerrosta on parempi kuin yksi paksu ja harkitse kosteussuihkeen käyttöä. Suihketta voi käyttää myös ennen mineraalimeikkiä, kosteusvoiteen asemasta. Onnea matkaan <3

   Poista
 3. Ostin samaisen kiinteän meikkipohjan muutama vuosi sitten ja se on kyllä jäänyt minulta käyttämättä. Tuntuu vaan, että se ei sovi kuivalle nassulleni. Tein mainitsemasi testinkin, ja se suosittelee minulle jauhemaista tai nestemäistä meikkipohjaa. Pidän kovasti BM:n meikkipohjasta sen antaman kuulakkuuden vuoksi, Idun jää selvästi kakkoseksi. Jännää, miten nämä tuntemukset voivat vaihdella.
  Taidanpa kuitenkin kaivaa Janen laatikon pohjalta ja antaa sille vielä uuden mahdollisuuden. Olen ehkä
  sutinut sitä liian paksusti eikä suihkepullokaan ollut käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ed. kommentista jäi nimi näköjään pois.:)
   -Eeva

   Poista
 4. Rakastan Jane Iredalen tuotteita! Etenkin tämä puuteripohja on aivan mahtava. Tuon suihkeenkin olen ajatellut hankkia, se vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista