Sivut

lauantai 20. joulukuuta 2014

DOLCE & GABBANA The One Limited Edition



Rakastan Dolce & Gabbanan tuoksuja, ne ovat mielestäni lähes poikkeuksetta hyvin naisellisia ja sensuelleja. Raskaat D&G-lasipullot ovatkin tuoksuhyllyni kuningattaria, joita käytän varsinkin silloin, kun on aihetta juhlaan. Talvisuosikkini on ehdottomasti Dolce & Gabbana Intense, josta kirjoitin aika tarkkaan vuosi sitten yhdessä pienen Otto-kissanpentumme kanssa.

Testiin saatu syvänpunainen Dolce & Gabbana The One Collector's Edition EdP 50ml on klassikkotuoksun keräilypullo, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan. Pullo tuntuu ja näyttää hyvin ylelliseltä. Suoralinjaisen lasipullon tunnistaakin Dolce & Gabbanaksi vaikka silmät kiinni. Pullon kylkeä koristaa lisäksi kultainen kolikko, joka viittaa Kreikkaan.




The One hurmaa alusta loppuun saakka. Ensituoksu on hedelmäisen raikas ja aavistuksen makea, se todella vie mukanaan. Tuoksun alun muodostavat bergamotti, mandariini, litsi ja persikka. Sydäntuoksusta nenääni nousee tuttuja elementtejä, kuten kieloa ja jasmiinia. Lisäksi mukana on eksoottisia hedelmiä, luumua ja madonnaliljaa. Pohjatuoksu on vaniljainen ja lämmin, sen takaa löytyy vaniljan lisäksi vetiver sekä ambran, myskin ja sammaleen sävyjä.

The One on itämainen kukkaistuoksu, jota kuvaillaan hohdokkaaksi, ylelliseksi ja aistikkaaksi. Itse korostaisin myös tuoksun hedelmäistä puolta, jonka koen nousevan voimakkaasti esiin. Mieheni mukaan voisin unohtaa kaikki Nanson yöpaitulit ja käyttää tätä öisin niiden sijaan. Kyllä, tämä on hyvin viettelevä tuoksu, jonka tapa lähestyä on pehmeä ja naisellinen. The One ei ole aivan yhtä raskas tuoksu kuin esim. Dolce Gabbana The One Desire, vaikka nuoteissa onkin hämmästyttävän paljon samaa. D&G tuoksut ovat yleensä hyvin kestäviä, eikä The One tee poikkeusta - erotan tuoksun vielä yli kuuden tunnin jälkeenkin.




En voinut vastustaa punaisen ja pinkin yhdistämistä. Yhdistelmä kuvaa hyvin myös The One tuoksua, joka ei jätä kylmäksi edes tammikuun pakkasilla. Ihana <3

Pidättekö Dolce & Gabbanan tuoksuista?



10 kommenttia:

  1. Tää on ihana, täydellisen jouluinen pullo! <3 Mähän rakastan Dolce & Gabbanan tuoksuja, joista melkein kaikki ovat harvinaisen onnistuneita.

    Ihanaa ja rauhallista joulua sinne!

    VastaaPoista
  2. Näyttävä pullo on kyllä. Dolce&Gabbanan tuoksuista tuttu on ainoastaan raikas Dolce, jota olen toivonut joululahjaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin hyvä toive - myös Dolce on aivan ihana tuoksu :)

      Poista
  3. Enpä ole tuoksutellut, kun olen niin onnellisesti jumissa Escadatuoksujen kanssa. Mutta kyllä on oikea jouluntoivelahja pullo, niin kaunis. <3

    Iloista viikonloppua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ihmettele yhtään.. myös Escadat ovat herkkuja :)

      Hyvää viikonloppua Tiia <3

      Poista
  4. Sain mieheltä edellisjouluna The One Rosen lahjaksi, ja viime vuonna The One Desiren. Mies ei muistanut antaneensa minulle jo edellisenä vuonna saman sarjan tuoksun, mutta en valita, koska molemmat ovat ehdottomia suosikkejani. Desireä olen nytkin käyttänyt viimeiset pari kuukautta lähes päivittäin. Se on upea <3 Haaveilen tästä limited edition-tuoksustakin kovasti.

    Yleisesti D&G:n tuoksut ovat minunkin suosikkejani, mutta Dolce-tuoksun ostamista kadun. Se on jotenkin liian kevyt ja kukkainen makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehesi osaa ostaa ihania lahjoja! Jos pidät Desirestä, ihastut aivan varmasti myös tähän. Tuoksut ovat hyvin samanlaisia.

      Dolce poikkeaa The One tuoksuperheestä, se on paljon kevyempi - aivan niin kuin sanoit. Käytin sitä kesällä.

      Ehkä joulupukki kuulee toiveesi :)

      Poista