Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

bareMinerals The Big Top osa 1




Yksi joulun hauskimmista lahjapakkauksista tulee tässä. Testiin saatu bareMinerals The Big Top tyydyttää mineraalimeikkinälkää herkullisella salmiakilla. Suuri laatikko sisältää 4 huulimeikkiä, 6 luomiväriä, 2 rajauskynää, 2 poskipunaa, 2 varjostustuotetta, valokynän, irtopuuterin sekä silmämeikin ja kasvomeikin pohjustustuotteen.
 



bareMinerals perustuu 100% luonnollisiin mineraaleihin.
Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, parabeeneja tai muita kemiallisia ainesosia. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. En ihmettele yhtään, että sarjalla on paljon ystäviä ympäri maailmaa.




Kahdenkymmenen meikin saaminen samaan postaukseen on aika mahdotonta - ainakin minulle, joten ajattelin purkaa laatikon sisältöä pala kerrallaan. Ensimmäiset seitsemän tulee tässä ja loput huomenna.

The Big Top pitää sisällään kaksi pohjustustuotetta - Mini Prime Time Fountation Primer 15ml ja Mini Prime Time Eyelid Primer 1,5ml - sekä Original Mineral Veil 3g- irtopuuterin.

Minulla on ollut käytössä bareMinerals mineraalimeikkipohja, joten voisin ottaa sen taas kätköistäni esiin ja kokeilla sarjan oman primerin kanssa. Ajattelin kokeilla primeria myös uuden nestemäisen bareSkin –meikkivoiteen kanssa, joka on nyt testissä. Suunnitelma tuntuu hyvältä, kunhan joulukiireet tästä vähän helpottaa :)




Mukana on kaksi huulikiiltoa; pirteä pinkki Mini Marvelous Moxie Lipgloss Hot Ticket ja pehmeän lämmin Stylista. Hylsyt ovat aavistuksen normaalia pienempiä eli 2,25ml. Kokeilin nämä karkkivärit ihan heti ja pidin laadusta. Kiilto ei tahmaa ja antaa hyvin väriä huuliin. Oma suosikkini on tietysti oranssi stylista.




Myös huulipunat ovat aavistuksen normaalia pienempiä, muttei mielestäni kuitenkaan liian minejä. Mini Marvelous Moxie Lipstick nudesävy Break Away ja kaunis roosa Live Large. Erittäin käytettäviä sävyjä molemmat. Nämä ovat muuten ensimmäiset kokeilemani bareMinerals huulipunat. Kyseessä on mielestäni sopivan pehmeä ja hyvin levittyvä puna, joka antaa huulille hyvin väriä.



Palaan aiheeseen huomenna heti aamusta :)


bareMinerals jälleenmyyjät Suomessa ovat 
Sokos, Stockmann, Kicks ja valtuutetut kauneushoitolat.
Stockmann muuten myy nyt kaikki kosmetiikan lahjapakkaukset -20% alella.

11 kommenttia:

  1. Ovatko nuo huulikiillot myös viileän tuntuisia huulilla? Ostin yhden Baremineralsin meikkisetin jossa tuli mukana Marvelous Moxie-kiilto, enkä oikein lämmennyt sille ärsytyksen tunteelle mitä se mentholkiilto saa huulissa aikaan. Tuo salmiakkikuvioinen lahjasetti on tosi hieno kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun otit asian puheeksi! Huulikiilto tuntuu huulilla viileältä. Tunne katoaa hetken päästä. Mutta ymmärrän hyvin, että kirpeys ei sovi kaikille.

      Salmiakki-kuosi on aivan mahtava :)

      Poista
  2. Onpa kiva salmiakkikuvioinen lahjasetti! Paketti erottuu varmasti muiden joukosta :) Mä olen bareMineralsin tuotteista tykästynyt erityisesti huulipuniin. Niitä omistan useampia eri sävyissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden kahden kokeilupunan perusteella voisin ostaa bareMinerals punia lisää. Syksyn uusi bareSkin meikkivoidekin on ollut yllättävän hyvä :)

      Poista
  3. Upea paketti, tykkään varsinkin tuosta salmiakkikuviosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä.. tykkään salmiakista. Ostin joku aika sitten Tigerista samanlaista lahjapaperiakin :)

      Poista
    2. Oijoi, pakko mennä ostamaan myös salmiakkipaperia!

      Poista
  4. Kuolaan ihan täällä, rasia on niin ihana. <3 Ja tuotteet, oih ja voih. Enpä ole testannut Bare Mineralsin huulipunia vaikka useampia juttuja onkin. Kiillot näyttävät ihanilta. .<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveellinen karkkipakkaus, joka ei lihota :)

      Punat ja kiillot ovat kivoja. Kiilloissa on hyvin pigmenttiä, ne tuntuvat huulilla viileiltä ja kirpeiltä aivan niin kuin Kaisuli edellä totesi.

      Poista
  5. Ihanalta vaikuttaa tuo paketti? Onkohan sitä saatavana jostain? En löytänyt tuolta Stockan sivuilta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole verkkokaupassa, mutta muuten pitäisi kyllä löytyä. Muita jälleenmyyjiä ovat ainakin Sokos ja Kicks.

      Poista