Sivut

tiistai 9. joulukuuta 2014

Lisää joulun toivelahjoja
  Nudehenkiselle luomiväripaletille löytyy aina käyttöä, eikös? Itse käytän nudepalettia ihan tavallisena arkena - sopii kyllä juhlaankin. Sain testiin diego dalla palma milano naked eyeshadow palettes "la vie en beige":n, joka on omaan makuuni sopivan matta. Värit ovat koostumukseltaan kivan pigmenttisiä ja silkkisiä. Ne levittyvät hyvin käyttämäni Lumene Beauty Base silmämeikin pohjustusvoiteen päälle, joka lisää mukavasti meikin kestoa sekä värin intensiteettiä. Oletteko muuten huomanneet, että ennen pohjustusvoidetta kannattaa puuteroida luomi kevyesti - ilman puuterointia ei saa kestävää lopputulosta.
Turvallinen maanläheinen väriskaala korostaa myös hauskasti silmien sinisyyttä. Ja kyllä, voisin riemumielin antaa tämän paletin myös ystävälleni joululahjaksi. Tämä tuskin jää kaappiin pölyttymään ;)
ddd:lla on myös ihana la vie en rose -paletti, jonka voisin ostaa itselleni joululahjaksi, sillä luomivärien laatu miellyttää minua kovasti. Onko teillä kokemusta ddd-meikeistä? Muistelen lukeneeni positiivisia kommentteja, en vaan yhtään muista mistä.

Taas ollaan yksi päivä lähempänä joulua. Jääkaapissa odottaa itsetehty piparitaikina, siitä pitäisi syntyä piparijuna.. saa nähdä miten meidän käy. Olisin kyllä mielummin tehnyt taikinasta Tampereen uuden Tornihotellin, joka on hyvin suoralinjaista mallia :)


4 kommenttia:

 1. Varmaan ei ole uutinen, jos kerran, että paletin sävyt on just minun makuuni. ;) Toiskohan pukki tämän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet ollut oikein kiltti.. ja muistanut kirjoittaa pukille :)

   Poista
 2. Tätä voisi toivoa joulupukilta, ihanat värit! Vai että junanrakentajaksi aiot! Onnea ja pitkämielisyyttä, mutta onhan Sinulla Onni ja Otto apuna niin ei olekaan mitään hätää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junan pitää kuulemma olla 1940-luvun junan pienoismalli.. homma siirtyi perheen miehelle. Tähdet, kuuset ja enkelit jää mulle :)

   Poista