Sivut

tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukuun toinen luukku yllättääJoulukuun toisessa luukussa kehrää yksivuotias siperiankissa Otto, joka on luonteeltaan rohkea ja utelias. Otto ei pelkää eläinlääkäriä, pölynimuria eikä varsinkaan koiria, joita kohtaan se tuntee suurta rakkautta. Otto onkin meidän kaksihenkisen kissalaumamme johtaja, joka kulkee aina arvokkaasti häntä pystyssä.

Oton kanssa on helppoa keskustella, sillä se vastaa aina. Vastaus on yleensä tuumaileva hmm tai käskevä miauuu - myös viittomakieli on hallussa. Onni-veljen kanssa keskustelu voi olla sirkutusta tai iloista kurinaa. 

Oton lempiruokia ovat sei ja katkaravut, joita on tarjolla aivan liian harvoin. Toiveikas kissalapsi viittoo joka aamu pakastimen edessä, muttei useinkaan saa ymmärrystä. Eikös kissat ole enemmän lihansyöjiä? Ei ainakaan Otto. Oton joulun toivelistalla lukee luultavasti sei ja katkaravut, sinne saattaa olla raapustettu myös uusi kiipeilypuu ja koira :)


11 kommenttia:

 1. Ihana kisu. <3 Meidän Osku on nyt kahtena aamuna käynyt kiireellä syömässä lapsilta kinkut leivän päältä. Ymmärtäähän kisut ilman muuta herkkujen päälle.

  Iloista tiistaita. :)

  VastaaPoista
 2. Minä olen ihan varma siitä, että Otto on todella kiltti. Kurr!

  VastaaPoista
 3. Kepa, Jonna ja Mamma N..

  Kissalapsi kiittää kehuista. Olette ihania <3

  Tiia..

  Teillä asuu Osku-ovela. Olisi hauska olla kärpäsenä katossa, kun kissaherra hiipii pöytään :D

  VastaaPoista
 4. Mahdottoman kiltin näköinenkin on! Vaikka pientä pilkettä tuossa silmäkulmassa erottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu.. kaikenlaista pikkukepposta on aina mielessä :)

   Poista
 5. Siis ehdottomasti joulupukin pitää nyt kyllä kaivaa säkistän Otolle koira. Jonka kaulassa on seipaketti ja katkarapupurkki :)

  VastaaPoista
 6. Otto onkin ollut kiltti.... :)))

  VastaaPoista