Sivut

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

GLORIABOX
Minulla on ollut hyvin kiireinen viikko, joten GloriaBox esittely on erittäin lyhyt. Kuvatkin on otettu iltahämärässä nopealla tahdilla. Lupasin kuitenkin esitellä teille boxin ja lupaus täytyy pitää, eikös? Boxi maksoi vähän enemmän kuin LivBox (25,90eur), mutta sisältö on loistava. Sain hyvin vastinetta rahoilleni. GloriaBox on yksittäinen lähetys, sille ei ole jatkoa tiedossa - mutta toivossa on hyvä elää :)

Mukana oli:

CLINIQUE Smart Custom Repair Serum - sample

CHOLOÉ See by Chloé EdP - sample

CLARINS Rouge Eclat 10 Pink Fuchsia huulipuna (ovh 26,80-)

OSIS+ Glamination - silottava eliksiiri hiuksille (ovh 19,90-)

GLAMGLOW Thirstymud Hydrating Treatment - sample


Sain upean seerumin, tuoksun, huulipunan, hiuseliksiirin ja kosteuttavan naamion. Huulipuna ja hiuseliksiiri ovat täysikokoisia ja muut reilunkokoisia näytteitä. Ja nämä kaikki tulevat aivan varmasti omaan käyttöön. Mahtavaa!


Tilasitteko tämän boxin?
Mitä piditte?4 kommenttia:

 1. Tänään sain boksini postista. Aivan ihana on kyllä, harmi ettei tule jatkoa! Vaikka olisihan tuo toki aika kallis jatkuvasti tilattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä parempi boxi vaikka kahden kolmen kuukauden välein voisi olla mun juttu. Tästä ei jää mitään käyttämättä :)

   Poista
 2. Onko niin, ettei näitä bokseja ole tulossa enempää? Jos näin on, niin todella harmi! Minulle tuli aiemmin LivBox, mutta niin moni tuote jäi käyttämättä, että lopetin tilauksen. Tätä Gloriaboxsia olisin varmasti tilannut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käsittänyt, että näitä boxeja ei ole tulossa nyt enempää. Harmi!

   Poista