Sivut

maanantai 1. joulukuuta 2014

Beauty Gift




On joulukuu, joten uskallan sanoa ääneen joululahja-sanan. Olen ehtinyt kääriä kokoon jo monta pakettia, sillä osa lahjoista matkaa kauas. Itellan viiden euron pakettikampanja otettiin meillä ilolla vastaan. 
Entä millainen on joulun paras lahja?

Itse pidän käytännöllisistä lahjoista, joissa on pieni ripaus ylellisyyttä ja reilusti laatua. Pyyhkeet, lakanat ja torkkupeitot ovat mielestäni vallan mainioita lahjoja. Olen saanut lahjaksi myös Arabian ja Iittalan tuotteita, joista riittääkin iloa moneksi jouluksi. Jouluna pitää olla myös suklaata ja uudet käsinkudotut villasukat. Koru, kirja tai lahjakortti on ollut myös hauskaa saada. 

Kukaan ei halua ostaa minulle lahjaksi kosmetiikkaa, vaikka hyvin valittu kaunis lahjapakkaus ei mene koskaan hukkaan. Itse annan kosmetiikkalahjoja ja luulen, että niistä myös tykätään - saatan toki olla väärässäkin. Ihonhoito ei ole tähtitiedettä, se on itse asiassa varsin simppeliä ostettavaa, kun lahjan saaja on tuttu. Jos kyseessä on esim. 65-vuotias anoppi, hän todennäköisesti ilahtuu anti age -lahjasta ja 15-vuotias kummityttö taas rakastaa meikkejä.





 Kaunis diego dalla palma RVB SKINLAB Beauty Gift -lahjapakkaus on laatutietoisen järkevä valinta, sillä tuotteet tulevat näin myös edullisemmaksi kuin erikseen ostettuina. Kuvassa on testiin juuri äskettäin saatu RVB SKINLAB X-MAS Beauty Gift Sensitive, joka on tarkoitettu herkälle iholle. Paketti maksaa 89€ - tuotteiden arvo on n. 120€. Laatikko sisältää micellar cleansing water -puhdistusveden ja ultragentle nutricream -voiteen. Misellivesi poistaa meikin helläväraisesti, eikä kuivata ihoa. Tuote ei sisällä alkoholia tai säilöntäaineita. 24 tunnin voide lupaa rauhoittaa, uudistaa, vähentää punoitusta, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Voide sisältää eliciaa eli etanaseerumia, jolla on myös anti age vaikutus.




diego dalla palma professional RVB SKINLAB tuotteet pyrkivät tasapainottamaan ihon toimintaa. Sarjan sydämessä on 51 + 3 hyalu complex™ -tehoainecocktail, joka sisältää 20 aminohappoa, 16 vitamiinia, 6 hivenainetta ja mineraalia, 3 nukleiinihappoa, 4 keramidia, 2 osmolyyttia ja 3 hyaluronihappoa.

Parin päivän tutustumisen perustella voin sanoa, että kyseessä on varsin näppärä parivaljakko, jonka kanssa pääsee pitkälle. Misellivesi hoitaa päivittäiset puhdistukset ja 24h-voidetta voi käyttää sekä päivä- että yövoiteena. Pakkaukset toimivat moitteettomasti ja tuotteissa on hyvin mieto tuoksu. Voide on koostumukseltaan yllättävän kevyttä ja hyvin imeytyvää. Ihotuntuma on kivan viileä ja jälkitunne suloisen pehmeä - hyvästi pintakuivuus. 

Valinnanvaraa riittää, sillä tarjolla on kolme muutakin ddd-lahjapakkausta. Beauty Gift Detox (49€) pitää sisällään micellar cleansing milk -puhdistusmaidon ja revitalising tonic -kasvoveden.Beauty Gift Moisturising (69€) sisältää regenerating scrub -kuorinnan ja 24h active cream -kosteusvoiteen. Beauty Gift Anti Age (89€) kätkee sisäänsä extra nourishing 24 hours cream -voiteen ja eye contour cream -silmänympärysvoiteen. Tuotteita on saatavilla diego dalla palma professional RVB SKINLAB jälleenmyyjiltä kautta maan.

Jos oma joulukalenteri on vielä hankkimatta, kannattaa kurkata ainakin nämä kolme: Diego dalla palma professional RVB SKINLAB/Suomi, diegodallapalma-suomi ja [ comfort zone ] suomi.

Vielä yksi asia:

Kauneusbloggaajien ensimmäisen luukun tarjoaa tänään Viilankantolupa
Petralla on meille tärkeä viesti ja arvonta.
#worldaidsday  #viilankantolupa


4 kommenttia:

  1. Toi on ihan mahtava paketti kosmetiikan ystävälle. Tykkään noista molemmista tuotteista hirveästi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin onnistunut tuotepari herkälle iholle - aivan mahtavia molemmat :)

      Poista
  2. Oi että, vaikuttaa ihanalta! Rakastan kosmetiikkalahjoja, vaikka saankin niitä hyvin harvoin :D Kuulemma omistan purkkeja ihan tarpeeksi ;) Ehkä se on totta, mutta minusta kaappiin mahtuu aina muutama purkki lisää. Kosmetiikkakiintiöni ei tule koskaan täyteen :D En siis toivo kosmetiikkaa "tarpeen" vuoksi, vaan enemmänkin siksi, että kauneuslahja ilahduttaa minua aina. Tuoksut ovat minusta myös hyvä lahjaidea, juuri muutamasta ihanuudesta eilen vinkkasinkin blogissani :)

    PS. Pyyhe- ja pussilakanapaketeista tykkään minäkin! Niille on aina käyttöä. Ihan niinkuin kosmetiikallekin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on aika paljon purkkeja, mutta ei liikaa :). Tuoksut ovat loistavia joululahjoja - kun lahjan saajan maku on tiedossa.

      Poista