Sivut

maanantai 8. joulukuuta 2014

DAY 8 - CLEAN lahjapakkaus
Jouluun sopii loistavasti myös ihana CLEAN Cool Cotton lahjapakkaus. Täydellinen joulun toivelahja minun makuuni, niin tyylikäs, kaunis ja käytettävä. Pakkaus sisältää Cool Cotton EdP 30ml ja vartalovoiteen 177ml. Kirjoitin Cool Cottonista viime kesänä, mutta kun kuukaudet kulkivat kohti syksyä, huomasin tarttuvani yhä useammin juuri tähän tuoksupulloon. Clean-tuoksumatkani on opettanut nauttimaan ihanista tuoksuista myös arkena. Työpäivinä en voi käyttää hajuvesiä, mutta illat ja viikonloput ovat sitten sitäkin tuoksuvampia.
Cool Cotton on aluksi sitruksisen raikas, iloinen ja huoleton. Lopputuoksussa esiin nousee pehmeä kermaisuus.

Lahjapakkauksen hinta on muistaakseni hieman alle 50eur - ei mielestäni ollenkaan paha hinta tästä. Clean Warm Cotton lahjapakkaus on myös olemassa ja tietysti ne kahden tai kolmen Clean-tuoksun yhdistelmäpakkaukset, jotka ovat myös mainioita lahjoja. Myynnissä netissä mm. täällä. Kaikki Clean jälleenmyyjät.


Kivaa viikkoa kaikille <3


4 kommenttia:

 1. Ihana lahjapakkaus, Clean tuoksulle uskollinen. Hieno lahjaidea. <3 Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Tuoksulahjapakkaus oli teininä mun suosikkilahja ja olisi vieläkin, jos joku uskaltaisi mulle tuoksuja ostaa... Kukaan ei uskalla, ihan ymmärrettävistä syistä. :D Ehkä tässä toimisi sama lahjalista idea, mikä miehen kanssa kirjoissa, kirjoittaisin lapulle, mitkä olisi toiveissa ja niistä voisi sitten lahjoittaja ostaa minkä itse haluaisi. Tulisi mieluinen, mutta lahjan antaja kuitenkin pääsisi vähän valkkaamaan oman mielen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksujen ostaminen lahjaksi onnistuu vain lahjalistan kanssa - muuten voi mennä vikaan. Listassa on sekin hauska puoli, ettei koskaan voi tietää, minkä toinen päätyy lopulta ostamaan. Voisi toimia myös mieheni kanssa :)

   Poista