Sivut

perjantai 12. joulukuuta 2014

Suklaakasvohoito
Rakastan suklaata ja ihanaa hemmottelua, joten ei ole yllätys, että suklaakasvohoito on ollut salainen haaveeni jo hyvin pitkään. Viime perjantaina toiveeni viimein toteutui, kun minulle tarjoutui tilaisuus testata tämä unelmahoito. Tunnelma oli lievästi sanottuna korkealla, kun suuntasin kohti Tampereen Ratinassa sijaitsevaa Kauneushoitola Ulla Harakkaa. Ullan kanssa oli mahtavaa rupatella, sillä jaoimme yhteisen mielenkiinnon ihonhoitoa ja Bernard Cassierea kohtaan :)

Bernard Cassiere Suklaakasvohoito sisältää aivan samoja vaiheita kuin tavallinen kasvohoitokin, mutta hoidon tarkoitus on tehdä hemmottelusta taidetta herkullisten raaka-aineiden avulla. Mukana on alkupuhdistus, suklaapapukuorinta, kevyt höyrytys, hieronta ja varsin tuhti noin 64% suklaanaamio, joka muistuttaa suklaafondueta. Hieronta tehdään tietysti kaakaovoilla pitkän kaavan mukaan. Ikävin osa hoitoa on kulmien siistiminen - itse en kyllä kokenut sitäkään yhtään epämiellyttävänä. Hoidon ihastuttava tuoksumaailma vaihtelee suklaan, appelsiinin ja vaniljan välillä. Alkupuolen vilkas rupattelu vaihtui nopeasti syvään rentouden tilaan, jossa oli ihanaa vain olla ja nauttia. Suklaahoito vetää aika lailla sanattomaksi, niin upea se on.
Hoidon jälkeen olin räsynukkemaisen rento ja onnellinen. Suklaan tuoksu leijaili kevyesti ympärilläni ja suklaanhimo oli valtava. Onneksi Ulla tarjosi minulle pari palaa tummaa suklaata, muuten kotimatkani olisi kulkenut kioskin kautta.

Suklaakasvohoito oli niin mahtava kokemus, että voisin suositella sitä kaikille suklaanystäville. Hoitoa myydään eniten juuri joulun alla. Koin hoidon erittäin rentouttavana ja stressiä poistavana - todellinen perheenäidin lepohetki. Ihoni oli hoidon jälkeen ihanan pehmeä ja hehkuva. Voin allekirjoittaa myös ihoa kosteuttavan, silottavan ja uudistavan vaikutuksen.

Muistakaa suklaakasvohoito, 
kun rakas miehenne kysyy lahjatoivetta :)
Suklaahoidon hinta on n. 80eur. 


Bernard Cassiere hoitolat löydät täältä.
Lisätietoa suklaalinjasta löydät täältä.

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa nautinnolliselta hoidolta kaiken joulutouhotuksen keskellä. Olen aina miettinyt, eikö suklaahoidossa tule hinku päästä maistamaan suklaata -ja tulee siis:)

  Sain muuten arpajaisvoittotuotteet kotiin ja ne ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoito oli ihanan nautinnollinen. Ja sen jälkeen oli PAKKO saada suklaata :)

   Mukava kuulla, että tuotteet ovat perillä. Pääset kokeilemaan ja ihastumaan niihin :)

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Tulikin mieleen, että suklaakuorinta alkaa olla finaalissa :)
  Se riittäköön meikäläiselle sisäisesti nautitun lisänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livboxin mukana saatu B.Cassieren suoklaakuorinta oli loistava, se toi mukanaan myös kiinnostuksen sarjaa kohtaan.

   Ja sisäisesti nautittu suklaa toimii aina :)

   Poista
 3. Kuullostaa, sanoisinko herkulliselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä elämäni herkullisin kasvohoito. Naamio levitetään myös huulille ja sitä voi jopa maistaa :)

   Poista
 4. Oi että unelmien täyttymys. Ihanaa että haave toteutui ja pääsit nautiskelemaan, ihanasta hoidosta ja suklaan tuoksusta. <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun sait herkullisen lepohetken ja hoidon, ja jos sitä voi myös maistaa...!!! aika hauska juttu. En ole suklaan ystävä, salmiakin ja lakritsin kylläkin, ne eivät taida helliä ihoa samalla tavalla??!

  VastaaPoista