Sivut

perjantai 19. joulukuuta 2014

bareMinerals The Big Top osa 2Tässä tulee bareMinerals The Big Top lahjaboxin loput tuotteet. Ensimmäinen postaus löytyy täältä. Luomivärejä on siis kaikkiaan kuusi. Sävyt miellyttävät minua kovasti, sillä mukaan on päässyt maanläheisiä sävyjä, jota voisin jopa ajatella käyttäväni. Aion testata näitä joululomalla sarjan oman primerin kanssa. Saa nähdä miten opettelu sujuu - toivottavasti meillä ei asu jouluna pandaa ;)

 


Laatikosta löytyi myös Mini Well-Rested Face & Eye Brightener 0,6ml - valokynä ja kaksi täysikokoista Lasting line Eyelineria. bareMinerals eyeliner minulla onkin ollut ollut käytössä, joten tiedän, että väri levittyy hyvin ja myös kestää.
Mukana oli myös kaksi poskipunaa ja hohdeväriä. 

The Big Top maksaa n. 110 euroa, joten yhdelle tuotteelle jää hintaa 5,50eur. Suurin osa tuotteista on tosin normikokoa pienempiä, joten ne ovatkin mielestäni hyviä bareMinerals-maistiaisia. 

Näillä on kiva leikkiä joulunpyhinä. Sitä ennen pitäisi puristaa vielä siivousta, leipomista ja ruoanlaittoa. Niin ja pari lahjaa on vielä ostamatta. Onko teillä jo kaikki kunnossa joulua varten?

Ajattelin tehdä blogiin ennen joulua vielä yhden tuoksupostauksen huomiselle. Sen jälkeen blogi hiljenee joulunviettoon.


4 kommenttia:

 1. Niin upea boxi ja hieno joululahja.. Yksittäinen hinta on edullinen, olen itsekin ostanut boxin sellaisen puunvärisen. :)

  Nauti, on ne niin ihanat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. puunvärinen boxi.

   Nautin varmasti näistä karkeista ja luultavasti ostan myös lisää :)

   Poista
 2. Kaikki on kunnossa, mutta bataattilaatikot pitäisi vielä pyöräyttää, mutta sitten on valmista. Jään odottamaan innolla, mistä tuoksusta tällä kertaa kirjoitat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam.. bataattilaatikko kuulostaa hyvältä.

   Olen ihan varma, että tunnet tuoksun. Täytyy tarkistaa blogistasi :)

   Poista