Sivut

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

DAY 3 - Jouluenkeli uudella tavallaEstee Lauder Modern Muse Chic ensinuuhkaisu laittoi nenäni hauskasti rusetille. Tuoksusta nousi esiin jotain tuttua, jota yritin tavoitella otsa kurtussa. Aistin samaan aikaan myös aivan uusia elementtejä, joiden kanssa oli mieltä avartavaa tehdä tuttavuutta - vanhan ja uuden moderni liitto. Ja kaiken päällä leijaili enkelimäinen keveys ja hyvä tahto. Olin taas uuden äärellä.Modern Muse Chic seuraa Modern Muse tuoksua, josta minulla ei ole kokemusta. Onko teillä? Jos teillä ei ole mitään sitä vastaan, niin keskitytään tänä syksynä päivitettyyn Chic-versioon. MMC on mielestäni rohkean ja tyylikkään naisen tuoksu. Se on luonteeltaan raikas kukkaistuoksu metsäisellä twistillä. Kokonaisuus on hallittu, hienostunut ja jopa maaginen. MMC - niin kuin tuoksut ylipäätään - muuttuu salaperäisesti käyttäjänsä mukaan. Omaan nenääni nousi rohkea oman tiensä kulkija, joka etsii luovan tavan edetä kohti uusia seikkailuja - valmiit polut eivät ole häntä varten.

Koen tuoksun liikkuvan kevyen ja raskaan puolivälissä - pehmeä ja sensuelli läsnäolo. Voisin käyttää tätä yhtä hyvin päivällä kuin illallakin. Tuoksu kestää iholla erittäin hyvin - yli kuusi tuntia.
Alkutuoksu nousee nenääni kauniin kukkaisena. En kykene erottamaan eri sävyjä, joten tunne on kukkakimppumainen - ehkä valkoisia kukkia? Mukana on Sambac-jasmiini, tuberoosa, Stargazer-lilja, luumu ja Davana. Puumaiset elementit ja myski tulevat esiin vasta hetken päästä - sydän- ja pohjatuoksussa.  Eeben-, cashmere- ja agarpuu sekä Labdanum -mokkanahka ja Madagaskarin vanilja ovat aistinautinnon takana.

Taas yksi ehdokas joululahjaksi?


VALIKOIMA:
EDP 30ML OVH-hinta 57,-
EDP 50ML OVH-hinta 81,-


Tuoksupullo on saatu testiin.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tuttavuus, taas sain uutta nuuhkuteltavaa kosmetiikkahyllyjen äärellä. :) Kaunista keskiviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   MMC on varmasti mielipiteitä jakava tuoksu. Parin viikon tuoksuttelun jälkeen voin jo sanoa pitäväni siitä :)

   Poista
 2. Mä sain näytteen alkuperäisestä Modern Musesta EL:n oston yhteydessä ja pidin siitä kovasti. Tätä Chickiä en ole nuuhkutellut. Pullo on kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo miellyttää kyllä silmää. Sopivasti kultaa ja vaaleanpunaista sekä tyylikäs korkki :)

   Poista
 3. Oho, siinähän on aika erikoisia ainesosia, alkaa kiinnostus herätä. Lauderin tuoksut ovat minusta aika voimakkaita ja kestäviä, sellaisia amerikkalaisen äänekkäitä:) Tässä on kyllä upea ja herkkä pakkaus, se lupaa hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainesosia oli vaikea erottaa toisistaan - esiin nousi yksi suuri kukkakimppu. Äänekäs kuvaa hyvin tätäkin tuoksua, vaikka siitä löytyy myös herkkyyttä :)

   Poista