Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2012

Dr. Hauschka käsivoide


Talvi kuivattaa ihoni, varsinkin kädet. Joten haluan esitellä teille Dr. Hauschkan loistavan tuotteen käsien kuivuutta vastaan.

Dr.Hauschka Käsivoide hoitaa väsyneet, karheat kädet ravitsevien kasviöljyjen ja yrttiuutteiden avulla. Voide imeytyy nopeasti, eikä jätä käsiä tahmeiksi. Käsivoide sisältää kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, kuten malvaa, Kalanchoe-kasvin eli pitsi-itulehden uutetta, manteliöljyä, mehiläisvahaa ja jojobaöljyä.

Oma testini:
Pidän nopeasti imeytyvistä käsivoiteista, koska lisään voidetta monta kertaa päivän aikana. Minulla ei ole aikaa odotella käsivoiteen imeytymistä. Dr. Hauschka käsivoide  imeytyi hyvin nopeasti, se suorastaan katosi. Voidetta riittää hyvin pieni määrä (kuvassa on voidetta 2-3 käyttökertaan). Voide jätti kädet ihanan pehmeiksi, eikä jättänyt tahmeaa tunnetta. Pidän myös voiteen tuoksusta. Yksinkertainen tuubi pitää sisällään korkealaatuisen ja tarpeellisen tuotteen, jota on suorastaan ilo käyttää.

Dr. Hauschkan nettisivuille pääset tästä.
Tykkää myös Facebookissa.
Dr. Hauschka jälleenmyyjät näet tästä.

2 kommenttia:

  1. mun kroppa on niiin kuiva joka ;)) puolelta että jotain pitäis keksiä! Taidan seurata sun suositteluita..jos vaan viittisin kauppaan lähteä! Niin ja tosi upeeta olla mukana:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa. Ja eiköhän me saada helpotusta kuivalle ihollesi :)

      Poista