Sivut

perjantai 12. lokakuuta 2012

Kauneutta sisältäpäin - Omega 7 kaksoistyrniöljykapseliKärsin ajoittain kuivista silmistä ja limakalvoista. Kalaöljy ei tuonut merkittävää apua, joten piti etsiä jotain muuta. Näin rutisevan kuiva en halua olla. Suuntasin ostoksille apteekkiin.

Suomessa tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa on havaittu kaksoistyrniöljyn vahvistavan ihon ja limakalvojen toimintakykyä. Valioravinnon Omega-7 sisältää toisiaan tukevia omega 3, -6 ja -9 rasvahappoja, kahta omega 7 sekä E-vitamiinia ja karotenoideja.

Ajattelin, että Omega-7 kapselit auttavat vähitellen viikkojen kuluessa. Mutta apu tulikin todella nopeasti. Huomasin positiivisia vaikutuksia jo parin päivän käytön jälkeen. Uskomatonta, että valmiste on ollut markkinoilla jo 15 vuotta, ja ostan sitä vasta nyt. Tuote myös vahvistaa herkkää ja kuivaa ihoani. Todellinen kauneustuote, mutta lisäksi se on paljon muutakin.

Valioravinnon sivuille pääset tästä
Sivuilla on paljon tärkeää tietoa tuotteesta. Siellä kerrotaan mm. tuotteen hellävaraisesta valmistusmenetelmästä, jossa ei käytetä kemiallisia liuottimia tai korkeita lämpötiloja. Sivulta voi myös huomata sen, että kyseessä on paljon tutkittu tuote.Omega7-tyrniöljykapseli
Kaksoistyrniöljykapseli
60 kaps. ja 150 kaps.

Käyttötarkoitus

 • Erikoisöljy kuiville limakalvoille
 • Auttaa uudistamaan ja vahvistamaan limakalvoja
  • Silmien, nenän ja suun limakalvot
  • Ruokatorven, mahan ja ruuansulatuskanavan limakalvot
  • Virtsateiden ja intiimialueiden limakalvot
 • Hoitaa, ravitsee ja uudistaa ihoa
  • Kuivalle, ärtyneelle, atooppiselle ja ikääntyvälle iholle
  • Beauty from within 

4 kommenttia:

 1. hienoa jos sait tuotteesta apua. Minulla itselläni on atooppinen iho ja kokeilin myös näitä kapseleita. Tuloksena oli erittäin voimakas akne joka hoidettiin pois järkyttävän voimakkaalla lääkityksellä. Ihoni lopputulos oli siis mitä kamalin. atoopikosta tuli hetkessä(muutamassa viikossa)kamala akne iho ja se vasta hankala yhdistelmä onkin. saman homman minulle tekevät omega 3 & 6 kapselit. eivät käy ollenkaan. Ihotauti lääkäri kielti minulta kaikki tälläiset "lisäravinnekapselit"juurikin tuon hankalan ihoni takia. Onneksi tosiaan sinä olet saanut apua vaivaasi :) mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos sinulle Mehtäemäntä kirjoituksestasi.

   Olemme yksilöitä. Sama tuote, joka toimii toisella loistavasti, voi olla toiselle "myrkkyä". Kannattaa olla varovainen uusien tuotekokeilujen kanssa. Tämän tuotteen kanssa aloitin kahdella kapselilla, vaikka ohjeessa lukee tuplasti suurempi aloitusannos. Vaivani oli ikävä, joten olen hyvin onnellinen saatuani helpotusta.

   Poista
  2. hienoa..minäkin aloitin pienellä annoksella ja söinkin sitä puoliasta annosta koko ajan. vähän harmittaa kun ei nuo käy, koska tyrnissä olisi niin paljon muutakin hyvää elimistölle, mutta minkäs teet :)

   Poista
 2. Itselläni ihon kuivuuteen varsinkin talvella on auttanut ylimääräisen raudan ja d-vitamiinin syöminen. Omegat saavat kasvoni kukkimaan, paitsi kasviperäiset omegat eivät tee samaa.

  VastaaPoista