Sivut

torstai 18. lokakuuta 2012

Esittelyssä ACADÉMIE

Académie DERM ACTE LAIT DERMO-NETTOYANT ja LOTION DERMO-TONIQUE


Académie Scientifique de Beauté on hoitanut ranskattarien ihoa jo vuodesta 1926. Suomeen tuotteet saapuivat ensimmäisen kosmetologikoulun myötä. Sarjan suosio jatkuu edelleen.

Académie on yhdistänyt tieteen ja ihonhoidon tavalla, joka tuo todellisia tuloksia. Tuotteisiin on merkitty näkyvästi poikkeuksellisen korkeat tehoainepitoisuudet.

Académie tunnisti ensimmäisenä maailmassa eri ihotyypit ja tarjosi omia tuotteita herkälle, kuivalle, normaalille ja rasvaiselle iholle. Parhaat tulokset saavutetaan edelleen samoin periaattein: yksilöllisten hoitojen avulla, joissa huomioidaan ikä, ihotyyppi, vuodenajat ja ilmasto. High tech -teknologian avulla varmistetaan tehokkaimmat vaikutukset.

Académie-tuotteet on listattu Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen ihonhoito- ja kosmetiikkaneuvonnan järjestelmään. Lue lisää täältä.
Académie LAIT DERMO-NETTOYANT ja LOTION DERMO-TONIQUEOma Académie testini:
Testasin kaksi Derm Acte tuotetta LAIT DERMO-NETTOYANT puhdistusemulsion, sekä LOTION DERMO-TONIQUEN kasvoveden. Kyseessä on kaksi herkän ihon tuotetta. Jotka sopivat herkästi reagoivalle ja erilaisten ärsykkeiden rasittamalle iholle. Tuotteet ovat väriaineettomia, hajustettomia ja parabeenittomia. Kyseessä on kaksi aivan loistavaa puhdistustuotetta. Nämä ovat kuin tehty minulle! Pidän erityisesti siitä, että puhdistus tehdään ilman vettä. Sillä vesi kuivattaa ihoani lisää. Tuotteet maksavat noin 45 euroa/kpl.

LAIT DERMO-NETTOYANT puhdistusemulsio sopii hellävaraiseen ja tehokkaaseen meikin poistoon. Tuote jättää iholle pehmeän tunteen. Tuote levitetään kasvoille ja kaulalle hellästi pyöritellen. Lopuksi pyyhitään vanulla ja viimeistellään kasvovedellä.

LOTION DERMO-TONIQUEN kasvovesi sopii kevyen meikin poistoon kasvoilta ja silmistä. Tuote kosteuttaa ja suojaa ihoa ja saa ihon tuntumaan raikkalta ja pehmeältä. 
Käyttö: Pyyhi silmät, kasvot ja kaula puhdistusnesteeseen kostutetulla vanulla (vaihda vanu, kunnes siinä ei näy enää meikkiä). Kuivaa iho kasvopaperilla. Älä huuhtele ihoa vedellä.ACADÈMIE AZULENE AMPOULES


AZULENE AMPOULES on rauhoittava hoitoneste hauraalle, herkälle ja ärtyneelle iholle. Se rauhoittaa nopeasti ja tuo iholle hyvän olon tunteen. 10 päivän kuuri maksaa n. 62 euroa.
Käyttö: Levitä ampullin sisältö puhtaalle iholle aamuin illoin ennen hoitovoidetta.

Seuraavaksi haluan testata Académie High tech - valikoimaa, edes yhden kuurin verran. Tuotteet on suunniteltu vaativalle iholle, silloin kuin haluaa saada nopeita tuloksia. Erityisen kiinnostavalta vaikuttaa patchs yeux anti-rides & hydratants -silmienhoitolaput. Ne virkistävät ja vastustavat tummuutta, turvotusta sekä ikääntymisen merkkejä. Ammattihoidon tehokkuus kotona! Kiinnostavaa olisi myös mennä nauttimaan Académie kasvohoidosta.

Tutustu Académie sarjaan Rohdos-Alan sivuilla - tästä
Rohdos-Alan sivuilta löydät paikkakuntasi Académie 
kauneushoitolat.

3 kommenttia:

 1. Hei, olen itse kiinnostunut Academie-tuotteista, mutta olen itse kokeillut niin monia tuotteita että olen todella poikki siitä että ei löydy minulle sopivaa. Mutta olen itse herkkähipiäinen, että iho ei tykkää että on aika ärhäköitä tuotteita. Olen itse huoamnnut että tykkään enemmän puhdistusemulsiosta kuin geelistä. Mulla on siis sekaiho, mutta myös akneen taipuvaa ja myös herkkä iho kuin mainitsin! Onko sinusta Academie minulle sopiva merkki vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenny,

   Academie on ammattilaissarja, jota myyvät kosmetologit. Sinun kannattaa ehdottomasti mennä Academie kasvohoitoon. Kosmetologi näkee ihosi tarpeet ja suosittelee sinulle parhaat kotihoitotuotteet. Ihoa näkemättä on vaikeaa tehdä kunnollista ihoanalyysiä.

   Toinen erittäin hyvä sarja, jota voin suositella on Ella Bache.

   Poista
  2. Tiedän kyllä, minulla on kummitäti jolla on Ella Báchen ja Academien tuotteita. Hän on myös kosmetologi.

   Poista