perjantai 19. lokakuuta 2012

Esittelyssä WELEDA

Weleda Granaattiomena päivävoide, yövoide ja seerumi

Vuodesta 1921 lähtien saksalainen Weleda on valmistanut aitoja, luonnollisia ihon- ja vartalonhoitotuotteita.  Weleda käyttää korkealaatuisia ja tarkoin tutkittuja lääkekasveja, kasviöljyjä, eteerisiä öljyjä ja muita luonnon raaka-aineita tuotteidensa ainesosina.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset.

Weledan käyttämät kasvit ovat peräisin omilta luomu- ja biodynaamisilta viljelmiltä, sertifioiduilta keräilyalueilta ja reilun kaupan luomuprojekteista.

Tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Eläinkokeita ei käytetä. Ja pakkausmateriaalit voidaan uusiokäyttää.

Weleda Granaattiomena sarjan tuotteita

Keskeisessä roolissa Weledan ihonhoitotuotteissa ovat luonnolliset kasviöljyt. Ne puristetaan siemenistä, hedelmistä, pähkinöistä ja kasveista. Kasviöljyt vastaavat rakenteeltaan ihon omia rasva-aineita, joten ne imeytyvät ihoon hyvin raviten sitä vitamiineilla, antioksidanteilla ja olennaisilla rasvahapoilla. Kasviöljyt Weledan kasvojenhoitotuotteissa antavat niille ainutlaatuisen hoitavan vaikutuksen, sillä ne pehmentävät, suojaavat ja ravitsevat ihoa antaen ihon hengittää luonnollisesti. 

Kaikissa Weledan öljypitoisissa tuotteissa käytetään kylmäpuristettuja kasviöljyjä pohjaöljyinä. Jokaisessa ihonhoitosarjassa on sen lisäksi käytetty tiettyä avainkasvia, joka on keskeinen osa sarjaa. Kasvi valitaan riippuen sen ominaisuuksista sekä siitä, mitä prosesseja ihossa halutaan voimistaa. 


Weledan Granaattiomena päivävoide voitti parhaan vihreä tuote palkinnon Norjan Cosmopolitan Beauty Awards 2012-gaalassa. Lukijoiden suosikkituotteeksi valittiin Granattiomena seerumi.

Jatkan huomenna Weleda-sarjan parissa. Testasin Granattiomena seerumin, päivävoiteen ja yövoiteen. Kerron huomenna lisää :)

Klikkaa itsesi myös Weledan sivuille TÄSTÄ.

WELEDA mukana Helsingin messukeskuksen I love me-tapahtumassa 19.-21.10. Osastolla 1 G 31.

 Huom!

Jotta blogini ei menisi vain yksinäiseksi höpinäksi, 
käynnistän huomenna myös Weleda arvonnan.
Palkinto on mahtava!
Tervetuloa mukaan :)


4 kommenttia:

 1. tuo weledan seerumi on ihan huippu. Mulla sitä oli yksi pullollinen ja nyt itken verta kun ei ole enää enkä ole saanut aikaiseksi lähdettyää kaupungille ostamaan. meillä kun matkaa kertyy lähinmpään kaupunkiin jossa tuota myydään lipo 50 kilsaa per siivu, niin pitää aina keksiä pari muutakin ostettavaa samalle reissulle..mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa olla kuulolla huomenna, sillä Weleda arvonta alkaa silloin. Palkinto on loistava. Juuri tuo seerumi, mutta lisäksi myös jotain muuta :D. Huomenna voit myös lukea minun testini.

   Poista
  2. hienoa hienoa!!!lykkään siis vielä ostamis reissuani!!

   Poista
 2. Heips!
  Lukijaksi kirjauduin, joten kahdella arvalla mukaan.
  Mulla on sellainen mielikuva vuosien takaa, että olisin jotain Weledan voidetta kokeillut, mutten ihan varma ole...
  Ihana, kun näihin kivoihin blogeihin aina jonkun mutkan kautta löytää :)
  t. Eija

  VastaaPoista