Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2012

Dr.Hauschka Voidenaamio


Kun oma peilikuva pelottaa, 
kannattaa turvautua tuhkimovoiteeseen.

Dr. Hauschka voidenaamio on todellinen pikakaunistaja. Se virkistää, kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Se sopii tehohoidoksi kaikille ihotyypeille. Voidenaamio antaa nopean avun myös auringon rasittamalle ja couperosa-iholle.

Voidenaamio sisältää jojobaöljyä, aprikoosiöljyä ja vehnänalkioöljyä. Kasviöljyt hoitavat ihoa tehokkaasti. Ihon väri tasoittuu ja ihon pinta silenee.

Käyttö: Puhdista iho puhdistusemulsiolla ja kasvovedellä. Levitä voidenaamio kasvoillesi (myös silmänympärysiholle), kaulallesi ja dekolteen alueelle. Anna naamion vaikuttaa 20 min ja pyyhi sen jälkeen naamio pois kostealla liinalla.

Oma testini:
Dr. Hauschka Voidenaamio kuuluu niihin tuotteisiin, joita pitää olla aina valmiina kaapissa (hätätilanteiden varalta). Tähän tuotteeseen on helppo ihastua, koska vaikutuksen näkee jo 20 min jälkeen. Aika moni perheenäiti olisi onnellinen tästä joululahjasta. Hinta on n. 35 euroa.

Ensimmäisellä käyttökerralla levitin paksun kerroksen naamiota kasvoilleni. 20 min jälkeen huomasin naamion kadonneen. Niin, naamio oli poissa, mutta tilalla oli kaunis ja tasainen iho. Lopuksi pyyhin ihoni vielä kostealla liinalla.

Voidenaamio sopii kaikille ihotyypeille. Mutta jos ihossasi on laajentuneita ihohuokosia tai arpia, voit käyttää tuotetta päivävoiteen tapaan 4-6 viikon kuureina, useita kertoja vuodessa. Voidenaamio kirkastaa suurihuokoista ja epätasaista ihoa.

Loistava tuote, 
joka hoitaa samalla myös herkkää silmänympärysihoa. 

Dr. Hauschkan nettisivuille pääset tästä.
Tykkää myös Facebookissa.
Dr. Hauschka jälleenmyyjät näet tästä.1 kommentti: