Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2012

MIYO edullisesti Seppälästä


MIYO tulee sanoista My Identity Youthfully Original. Tämä puolalainen kosmetiikkasarja on suunnattu 12-20-vuotiaille. Sarja on erittäin värikäs ja trendikäs nuorten sarja. Sarjan kaikki tuotteet maksavat alle 5 euroa, joten ne ovat hyvin edullisia. Sarjaa myy Seppälä.

Näistä ihanista karkkiväreistä tulee mieleeni kohta 13-vuotias kummityttöni Julia. Hän tekee nyt ensimmäisiä meikkikokeilujaan. Muistan, kuinka kivaa oli olla hänen ikäisensä. Nuoret tytöt rakastavat tuoksuvia huulikiiltoja ja värikkäitä luomivärejä. Olen varma, että he ihastuvat tähän sarjaan. Hienoa, että on tarjolla kivaa ja edullista kosmetiikkaa nuorille. Niin, ja saahan näihin ihastua yli 20-vuotiaskin.


Sain Face Helsingiltä kolme MIYO luomiväriä. Tällä kertaa sininen väriskaala veti puoleensa. Valitsin kaksi mattaväriä ja yhden räväkän helmiäis-turkoosin. Luomivärien laatu vaihteli. Helmiäisluomiväri varisi, huono juttu. Mattavärien laatu oli parempi. Tasoltaan nämä olivat ihan kelvollista peruskosmetiikkaa. Mutta ei sen enempää.


MIYO sarjassa on myös paljon herkullisia huulikiiltoja, myös tuubissa. Voisin kääriä huulikiiltoja joulupakettiin Julialle ;)
Sarjalta löytyy myös kynsilakkoja ym. Käy katsastamassa MIYO Seppälässä.


Katso myös Facebook MIOY Suomi - TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti