Sivut

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Joe Blasco Orange Highlight 1 - valoväri


Esittelen tuotteen, josta pidän hyvin paljon. Luvassa on siis hehkutusta. Tämä tuote kuuluu sarjaan "yksi tuote, monta ominaisuutta". Kyseessä on Joe Blasco valoväri eli highlighter.

Joe Blasco valoväri ei ole pelkästään valoväri, vaan se myös peittää tummat silmänaluset. Sitä käytetään kasvojen varjokohtiin valoa tuomaan. Valovärillä voi korostaa kauniisti kasvojen parhaita puolia esim. poskipäitä ja huulten amorinkaarta.

Valoväri sisältää pigmenttiä 60%. Yksi värinappi kestää kauan, koska väriä tarvitaan hyvin vähän. Valoväri myös kestää paikoillaan koko päivän. Hinta on n. 35e.

Käyttöohje:
Ota hyvin pieni määrä valoväriä siveltimeen (synteettinen)tai meikkisieneen. Levitä valoväriä varjon ja juonteen pohjalle sekä silmien sisä- ja ulkonurkkaan. Tasoita väri varovasti sormella.

Sopiva Joe Blasco valoväri sävy?
  1. Orange Highlight 1 ihosävylle, joka ei ole kovin vaalea mutta ei päivettynytkään, yleisin Suomalaisen naisen sävy.
  2. Orange Highlight 2 sävy Suomalaiselle päivettyneelle iholle.
  3. Special Yellow Highlight "lumikinvaalealle" iholle.
  4. Xtralite Highlight vaalealle iholle.

Olen vaaleaihoinen. Minulle sopiva sävy on "Orange Highlight 1". Kuvan värisävyt ovat vain suuntaa antavia.

Joe Blasco ansaitsee lisää huomiota. Joten seuraavaksi kirjoitan teille sarjan luomiväreistä ja eyelinereista. Nämä postaukset ovat tulossa ihan pian :)

2 kommenttia:

  1. Tulee mieleen tästä tuotteesta Stage Colorin under eye cover, koska toimii aika samalla tavalla. Vaikka tuote onkin nimetty silmänalusille, niin toimii hyvin myös amorinkaaren ja poskipäiden korostuksiin :)

    VastaaPoista