Sivut

perjantai 5. lokakuuta 2012

Esittelyssä Dr.Hauschka

Saksalainen Dr. Hauschka on hyvin kiehtova kosmetiikkasarja. Se sai minut matkustamaan Helsinkiin Dr. Hauschkan maahantuojan Itu Biodyn Oy:n tuotekoulutukseen.

Dr. Hauschkan perusajatuksena on se, että ihon toimintoja tuetaan ja aktivoidaan luonnon omilla raaka-aineilla noudattaen ihon luonnollista rytmiä. Kaikki raaka-aineet hankitaan luontoa kunnioittaen. Eläinkokeita ei ole koskaan käytetty, vaan tuotteet testataan vapaaehtoisilla koehenkilöillä. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä väri-, hajuste- tai säilöntäaineita. Ei parabeeneja, mineraaliöljyä, silikonia tai PEG:tä (polyethylenglykol). Dr. Hauschka täyttää Suomessa laaditut Pro luonnonkosmetiikka ry:n kriteerit. Kts. www.luonnonkosmetiikka.fi

Rudolf Hauschka perusti Walan lääketehtaan vuonna 1935. Kosmetologi Elisabeth Sigmund valmisti omille asiakkailleen Walan raaka-aineista kosmetiikkaa. Sigmund luovutti reseptinsä Walalle 1967, jolloin lanseerattiin Dr. Hauschka kosmetiikkasarja.

Dr. Hauschkan ideologia on ainutlaatuinen. Yleensä iho ravitaan ulkoapäin. Dr. Hauschka taas auttaa ihoa toimimaan oikein. Sillä iholla on syntyperäinen kyky uudistua. Iho myös houkutellaan parantamaan toimintakykyään. Iho suojataan aamuisin ulkoisia haittatekijöitä vastaan ja yöllä ihonhoito on rasvaton. 

Tuotteet vaativat minulta syventymistä ja kunnon testaamista, joten palaan aiheeseen syksyn aikana vielä monta kertaa. Mutta yksi saamistani tuotteista tuli välittömästi kayttöön :)

Dr. Hauschka Silmävirkiste

Haluan esitellä teille tuotteen, jollaista minulla ei vielä ollutkaan. En oikeastaan edes ajatellut tarvitsevani sitä. Mutta ensimmäinen käyttökertani sai minut vakuuttuneeksi siitä, että tuote on erittäin tarpeellinen. Sillä se ei ainoastaan hoida rasittuneita silmiä, vaan se myös rentouttaa henkisesti ;) Se oli kuin 10 min meditaatio sohvalla leväten. Viileät kostutetut vanulaput tuntuivat taivaallisilta väsyneillä silmilläni. Olisin voinut levätä ne silmilläni hyvin pitkään :)

Dr.Hauschka Silmävirkiste sopii erityisesti silmälasien sekä piilolinssien käyttäjille tai allergian aiheuttamasta silmä-ärsytyksestä kärsiville. Se sopii myös sinulle, joka työskentelet paljon tietokoneen ääressä. Se on siis sopiva tuote aika monelle. Hinta noin 17e.

Silmävirkiste laskee turvotusta ja rauhoittaa silmiä.  Silmäruoho, fenkoli ja tee ovat perinteisesti käytettyjä rohtoja silmien hoidossa. Virkistävä vaikutus tuntuu todella nopeasti. Auttaa myös silmien kutinaan ja roikkuviiin silmäpusseihin. 
 
INCI
Water (Aqua), Eyebright (Euphrasia Officinalis) Extract, Fennel (Foeniculum Vulgare) Extract, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Matricaria/German Chamomile (Chamomilla Recutita) Extract, Black Tea (Camellia Sinensis) Extract, Rose (Rosa Damascena) Flower Oil, Citronellol*.
*component of natural essential oils


  

Käyttö: 
Jaa vanulappu kahtia 
ja kostuta se hyvin annospatruunalla. 
Anna vaikuttaa 10 min ajan.Dr. Hauschkan nettisivuille pääset tästä.

Tykkää myös Facebookissa.

Dr. Hauschka jälleenmyyjät näet tästä.5 kommenttia:

 1. Nuo Hauschkan tuotteet ovat todella hyviä. Mulla on ollut jotain joskus käytössä. Mutta ne ovat aika kalliita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä tuotesarja on kyseessä. Hinnasta voi olla montaa mieltä. Riipuu siitä mihin vertaa. Itse en pidä tuotteita hirveän kalliina, koska ne ovat "täyttä ainetta".

   Poista
 2. Sinä olet kyllä aarre ;) Olen tuotteen nimen kuullut ja ollut kyllä rehellisesti sanoen hieman skeptinen. Mutta saat mut iana vakuuttuneeksi.... Ensi viikon vapailla pitää käydä tutustumassa. Nytkin jo tarvis jotain elvyttävää silmille.. sen verran rankat työpäivät ovat olleet. Kaksi yövuoroa vielä ja sitten hengähdys. Ja kahden viikon päästä 11 pv lomaa - sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos olen voinut auttaa. Toivon todella, että näistä löydöistäni on iloa myös muille.

   Silmävirkiste oli minun kohdallani todella toimiva tuote. Pitää vaan muistaa ottaa rennosti 10 min ajan :)

   Poista
 3. Tätä pitää testata itsekin. Silmätippoja olen käyttänyt, mutta tehohoitoa kaipaisin luomille. Voiteet tuntuvat vaan lisäävän turvotusta.

  VastaaPoista