Sivut

maanantai 15. lokakuuta 2012

Esittelyssä Joe Blasco Cosmetics

Oma kokemukseni Joe Blascosta

Joe Blasco Cosmetics tuli apuun, kun hätä oli suurin. Punoittava leikkausarpi kaulalla piti saada peitettyä niin, että peiteväri pysyy arven päällä koko päivän. Kokeilin monia peitevoiteita, ne eivät toimineet. Onneksi löysin Joe Blasco neutralisoijat. Red Neutralizer peitti hyvin punoittavan arven. Se myös pysyi todella hyvin.

Joe Blascon neutralisoijat auttavat, kun pitää taikoa pois esim. couperosaa, arpia, aknea, maksaläiskiä tai pigmenttiläiskiä. Aivan loistavia tuotteita ihon värivirheiden peittämiseen. Neutralisoijien teho perustuu vastaväreihin ja suureen pigmenttimäärään. Hinta noin 35e.
 • Brown Neutralizeria käytetään häivyttämään ruskeita kohtia iholla kuten maksaläiskät ja muut pigmenttihäiriöt.
 • Blue Neutralizer ja Sp Blue Neutralizer sopivat mustelmien, ihon läpi kuultavien verisuonien ja suonikohjujen peittämiseen.
 • Red Neutralizer 1 ja 2 sekä Sp Red Neutralizer couperosaan, punastumiseen, arpiin ja akneen. 

Käyttöohje: Pohjusta kasvot Ultra Base -meikkivoiteella ja levitä pieni määrä Neutralizeria peitettävälle alueelle synteettisellä siveltimellä.

Lisäksi Joe Blascolla on erikoispeiteaineet, Dermaceal ja Tattoo Cover. Ne peittävät voimakkaammat ihon värivirheet kuten tuliluomen, hemangioman, palo- ym. arvet, vitiligon sekä mustan silmän. Nämä erikoispeiteaineet sisältävät jopa 70-85 prosenttia pigmenttejä.

Joe Blascoa myy mm. Sokos.fi ja Meikkitorppa-nettikauppa.
Sekä mm. Sokos, Stockmann ja Anttila.


Joe Blasco historiaa

Joe Blasco opiskeli meikkitaiteilijaksi kuuluisien Hollywood meikkitaiteilijoiden assistenttina. Hän aloitti alalla vuonna 1962, jolloin hän oli vasta 16-vuotias. Vuonna 1968 hän aloitti meikkitaiteilijoiden kouluttamisen omassa pienessä meikkikoulussaan, josta hänen tekemänsä kehitystyön jälkeen tuli meikkitaiteen ensimmäinen täysipäivänen ammattiin valmistava meikkikoulu.

Joe Blasco siirtyi työskentelemään televisiolle ja sieltä elokuvastudioille, joissa hän toimi meikkien sekä erikoistehosteiden asiantuntijana. Vuonna 1976 Joe Blasco perusti oman meikkikoulunsa Hollywoodiin. Tunnetun meikkitaiteilijan koulun suosio oli suuri ja suosio jatkuu edelleen.

Tänä päivänä hänen meikkikoulunsa sijaitsevat Hollywoodissa ja Orlandossa, Floridassa. Useimmat Hollywoodin meikkitaiteilijoista ovat Joe Blascon kouluttamia

Joe Blasco tuotesarja

Joe Blasco - sarjaan kuuluu värikosmetiikka ja ihonhoitotuotteet.
Joe Blasco -meikkituotteet ovat käytössä erittäin riittoisia, koska ne sisältävät paljon väripigmenttiä. Joe Blasco meikki kestää kauniina koko päivän. Meikki kestää jopa uimista ja saunomista. Tuotteet ovat ihotautilääkäreiden suosittelemia. Merkki on kuuluisa myös siitä, ettei eläinkokeita ole käytetty.

Joe Blascon Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat
kaikille ihotyypeille ja auttavat tehokkaasti ihon omaa puolustuskykyä. Sarjan tuotteet sisältävät merilevistä saatuja mineraali- sekä hivenaineita ja ovat kaikki listattu Helsingin allergia- ja astmayhdistyksessä.

Tämä oli Joe Blasco Cosmetics osa 1. Jatkoa on luvassa vielä tällä viikolla ;)

3 kommenttia:

 1. Joe Blascolta on kehuttu paljon juuri noita peitetuotteita. Jos hinta ei olisi niin mojova, kokeilisin varmasti itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tuotteet ovat tosi riittoisia. Tuotteissa on pigmanttiä niin paljon, että aivan pieni määrä riittää. Ja meikki pysyy paikoillaa koko päivän, korjailua ei tarvita. Kokeile kaupan testereitä ensin.

   Poista
 2. Minulla on myynnissä Joe Blascon Dermaceal-peiteväri edullisesti Huuto.net:issä. Linkki ilmoitukseen löytyy tästä: http://www.huuto.net/kohteet/joe-blasco-dermaceal-medium-peitevari/291085762

  VastaaPoista