Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

ELIZABETH ARDEN Ceramide Purifying Cream Cleanser


Tilasin Thebos.fi nettikaupasta Elizabeth Arden Puhdistusvoiteen. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Puhdistusvoide puhdistaa kasvoni hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Voide puhdistaa hyvin myös meikin. Tuotteen koostumus on hämmästyttävän paksu. Voidetta kannattaa ottaa vain pieni määrä kämmenelle. Hieroa kämmenet yhteen, ja levittää voide vasta sitten pyörivillä liikkeillä kasvoille. Näin saat puhdistuksen toimimaan tasaisesti koko kasvojen ja kaulan alueella. Lopuksi voide huuhdellaan pois kasvoilta lämpimällä vedellä.

Jos puhdistan ihoni liian voimakkaalla tuotteella, lopputuloksena on kiristävä tunne kasvoilla. Arden voidemainen puhditus jättää kasvoille pehmeän, raikkaan ja puhtaan tunteen. Puhdistusvoide on rauhoittava ja kosteuttava. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Myös herkälle iholle. Tämä tuote on erittäin hyvä kuivalle iholle. Hajusteeton ja allergiatestattu.

 Thebos.fi tilaukseni

Elizabeth Arden luomiväri Silversmoke on ollut ahkerassa käytössä. Minulla on ollut monta Ardenin luomiväriä, jotan tiesin niiden olevat hyvälaatuisia. Luomiväri on matta. Helmiäisluomiväri korostaa luomien ryppyjä, matta häivyttää.

  
Muista myös osallistua Kosmetiikkatestin upeaan Weleda Granaattiomena arvontaa. Voit osallistua siihen tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti