Sivut

lauantai 6. lokakuuta 2012

Decubal Original Clinic Cream


Sain kesällä testiini Decubal Original Clinic Creamin. Onneksi sitä ei kuitenkaan tarvittu pitkään aikaan. Sillä kesällä ei lapsellani ollut atooppista taiveihottumaa, eikä muitakaan iho-ongelmia. Mutta ilmojen viiletessä voide pääsi testiin. Atooppinen ihottuma ilmestyi korvien taakse. Se kutisi ja punoitti ikävästi. Kerrankin oli apu lähellä. Sivelin voiteen illalla ihottuma-alueelle. Aamulla huomasin punoituksen lähes kadonneen. Toinen käsittely poisti loput.

Decubal Original Clinic Craem on ainoa perusvoide, jonka voidepohjana on erikoispuhdistettu lanoliini. Se kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti. Lanoliini muodostaa ihon pintaan suojaavan emulgaation. Voide on sv-korvattava pitkäaikaisen ihosairauden hoidossa.

Suositellaan:
 • Kuivan ja vaativan ihon päivittäiseen hoitoon koko keholle
 • Käsivoiteeksi ja kynsinauhojen hoitoon
 • Jalkavoiteeksi
 • Pikkulapsille; vaippa-alueen ihon hoitoon
 • Naisille; raskausarpien ehkäisyyn ja imetysaikana rintojen hoitoon
 • Ikääntyville; ihon kosteustasapainon ylläpitoon
 • Psoriaatikoille; valohoidon ja steroidihoidon yhteydessä
 • Atooppiselle iholle, ihottumien ja psoriasiksen perushoitoon
Voide sisältää:

Aqua Vesipohja 
Isopropyl Myristate Pehmentäjä
Glycerin Kosteuttaja
Lanolin Kosteuttaja, Pehementäjä
Sorbitan Stearate Emulgaattori
Dimethicone Imeytymisen edistäjä
Cetyl Alcohol Rasva-alkoholi, viskositeetin säätäjä
Polysorbate 60 Emulgaattori
Sorbic Acid Säilöntäaine

4 kommenttia:

 1. Olenkin unohtanut kysyä täältä, saisiko tuota korvattuna sairasvakuutuksesta. Olen nyt käyttänyt sinun suosittamana tuota voidetta ja se on huippu. Kiitos vaan vinkistä! Ostin ekan putkilon Suomessa käydessä ja nyt olen nähnyt, että samaa voidetta saa täältäkin apteekista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voide toimii. En olisi voinut kuvitella, että kaksi kertaa riittää tuohon lapseni ihottumaan. Tätä voidetta kannattaa olla aina kotona.

   Niin.. ja ihanaa kuulla, että sait voiteesta avun :)

   Poista
 2. Meilläkin atooppinen iho näkyy 6 vuotiaaan korvan takana. Yritin ensin bebanthenilla, mutta kokeilekin tätä myös. Lääkäri suositteli kuiviin sääriin ja selkään. Kiva jos pärjäisi yhdellä tuubilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta harmittaa, että keksin tämän Decubal voiteen vasta nyt. Tällä olisi ollut käyttöä lapseni taiveihottumassa viime talvena.

   Poista