Sivut

perjantai 2. marraskuuta 2012

Dr.Hauschka Matkarasia Kasvojenhoito

Dr. Hauschka Matkarasia Kasvojenhoito

Dr. Hauschkan litteä matkapakkaus on kätevä sujauttaa matkalle mukaanTämä on tehokasta pakkaamista, josta pidän. Mukaan otetaan vain tarpeellinen. 

Testasin pakkausta viikonloppureissulla. Olin hyvin tyytyväinen siistiin laatikkoon, jossa vallitsee järjestys. Testikokoisia voiteita oli mukava käyttää. Jokainen löytää tästä paketista jotain itselleen sopivaa. Minä ihastuin Puhdistusemulsioon, Kasvoveteen sekä Ruusuvoiteeseen.

Dr. Hauschka Matkarasia Kasvojenhoito

Dr.Hauschka Kasvojenhoito matkarasia sisältää kaksi kasvojen puhdistustuotetta Puhdistusvoiteen (10ml)ja Puhdistusemulsion (10ml). Puhdistusvoide on kevyesti ihoa kuoriva. Se sisältää jauhettua mantelia, masmaloa ja kehäkukkaa. Hellävarainen puhdistusemulsio sopii myös meikin puhdistukseen. Se sisältää manteli- ja jojobaöljyä. Pakkaus sisältää myös kasvoveden (10ml).

Lisäksi pakkaus sisältää kolme erilaista voidetta:

1. Kosteusvoiteen (5ml), joka sopii kuivalle ja kalpealle iholle. Kosteusvoide sisältää mm. jojoba- ja porkkanaöljyä.
2. Normaalin ihon Kvittenvoiteen (5ml), joka sisältää kvitten hedelmästä saatavaa vahaa. Voide rauhoittaa ja hoitaa ihoa.
3. Ruusuvoiteen (5ml), joka sopii herkälle ja couperosa iholle. Voide rauhoittaa ja suojaa ihoa. Sopii myös lapsille. Perinteinen ruusuvoide on voiteista täyteläisin.

Sain matkarasian blogini kautta. Matkarasian hinta on noin 15-20 euroa. Kannattaa suorittaa hintavertailua ;)

Dr. Hauschkan nettisivuille pääset tästä.
Tykkää myös Facebookissa.
Dr. Hauschka jälleenmyyjät näet tästä.

7 kommenttia:

  1. Saakos tämän "Hauschkan" ottaa käsimatkatavaroihin lennolle?
    - vai tuuttaako metallinpaljastin tosta rasiasta
    Olis vaan tosi näppärä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tarkistaa asia mieheltäni, joka lentää minua enemmän. Luulen, että rasia ei tuota mitään ongelmia. Palaan asiaan :)

      Poista
    2. Ei voi kuljettaa käsimatkatavaroissa. Täytyy siis laittaa ruumaan.

      Poista
    3. Oliskin ollut aivan nappi tuote muuten.

      Poista
    4. Toimii hyvin kotimaassa.. Testattu on :). Lentomatkoilla laitan kosmetiikan aina matkalaukkuuni, joka menee ruumaan. En pidä pussittamisesta.

      Poista
  2. Tuommoisen matkajutun osti kälyni kerran Oslossa, kun olimme menossa Ruotsiin sukuloimaan. Vaan se maksoi kyllä ainakin kaksinkerroin tuon mainitsemasi summan. Onkohan nuo Hauschkat kalliimpia täällä... Lähdenkin surffailemaan hauskojen hintoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esim. Ruohonjuuren nettikaupassa hinta on 19,10-, Verkkoapteekki.fi 14,90- ja Terveysapila.fi 14,90-. Taitaa Norjan hinnat olla aika korkeita?

      Poista