Sivut

perjantai 21. maaliskuuta 2014

3 + 1 löytöjä



Kävin eilen Sokoksen 3 + 1 päivillä shoppailemassa. Tavoitteenani oli löytää mahtava selektiivisen kosmetiikan alepöytä, mutta tarjonta oli sillä saralla hyvin vaatimaton. En kuitenkaan poistunut paikalta tyhjin käsin. 




Sain vihdoin täydennettyä meikkisivellinkokoelmaani legendaarisella  
SHISEIDO Perfect Refining Foundation Brush meikkivoidesiveltimellä
Siveltimen alehinta oli 24,90- ja normihinta 36,50-




Toinen 3 + 1 löytöni oli kaikkien hehkuttama SENSAI Loose Powder, joka on muuten jo loppunut Sokoksen verkkokaupasta, joten jos joku haluaa tämän omakseen, niin kannattaa mennä kipinkapin Sokokselle. Irtopuuterin alehinta on 31,50- (ovh 44,70-).
 
 

Nämä ajattelin ostaa vielä Sokoksen nettikaupan puolelta, 
kun postikulujakaan ei ole:

CLARINS Roll-On Deodorantti 
maksaa alessa 16,90-, kun ovh huitelee n. 25 eurossa. 

OPI Neon Revolution minikynsilakkapakkaus 
on kiva nimpparilahja kummitytölleni (21,90-).  

Dr. Hauschka Puhdistusemulsio on 19,90- (ovh 29,30-)  
ja Kevyt Ruusuvoide 19,90- (ovh 30,50-). 
Dr. Hauschkan tuotteet näyttävät olevan hyvässä alessa, 
joten ne kannattaa katsastaa.

YOTUEL All-In-One hammastahna (10,90-)  
on kallista apteekissa, joten hommaan sen mielummin näin. 
Onko teillä kokemusta tästä?


Oletteko tehneet hyviä 3 + 1 löytöjä? 


13 kommenttia:

  1. http://www.mimax.fi/opi-neon-revolution-minis-p-5479.html tuolta saisit vielä vähän halvemmalla n. euron postikuluilla :) Olen käynyt parina päivänä sokkarilla ja olen ostanut itselleni collegehousut ja miehelle parit Tom Tailor paidat halvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Marika. Onneksi en ehtinyt laittaa vielä tilausta eteenpäin :)

      Poista
  2. En uskalla edes vilkuilla tuonne Sokokselle päin - olen ekopaastolla ja kaikki purkit ja purnukat ovat sen aikana ostokiellossa. Tosin tuo Clarinsin deodorantti jää nyt vähän kaivelemaan, mutta ei auta - sen takia en uskaltaudu tuonne aleen - en edes verkkosellaiseen.
    Hyviä löytöjä olet haalinut. Tuo puuteri on ollut ostoslistalla ja jossain vaiheessa sen kotiutankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekopaasto kuulostaa hyvältä, se voisi sopia minullekin. Arvaat varmaan, että täälläkin on isot määrät purnukoita :)

      Poista
  3. Tuntuu vaihtelevan tuo selektiivisen valikoima tosi paljon liikkeittäin, ihan "kateellisena" olen katsellut toisten bloggaajien löytöjä. :D Dr. Hauschkan kevyt ruusuvoide on ihana, se löytyy kaapista itseltäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampereen valikoima oli pettymys. Luulin löytäväni selektiivisiä tuotteita -50%. mutta ei. Kevyt ruusuvoide sopii kevääseen :)

      Poista
  4. Arrrghhh, yritän pysyä poissa tuolta (vaikka aika vaikeaa on....), nyt kun on putkeensa kosmetiikka-aleja siellä sun täällä ja minulla varastot alkavat todellakin tulvia kaikenlaista, mikä odottaa käyttöönottoa ja on ostettu "kun sai niiin edullisesti"...

    Minun blogissani on ruusuinen arvonta, jossa on kosmetiikan lisäksi samassa paketissa jotakin muutakin hyvää, tervetuloa osallistumaan!

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin.. ostin, kun halvalla sain :)

      Tulenkin heti mukaan ruusuiseen arvontaasi!

      Poista
    2. Arvontasivulla oli hiukan teknisiä ongelmia kommenttikentän suhteen, mutta nyt pitäisi kaiken toimia! Tervetuloa vaan mukaan arvontaan!

      Poista
  5. No hyviä löytöjä olet sinäkin tehnyt, Nina! :) Itse kävin keskiviikkona ja torstaina pyörähtämässä 3+1 -päivillä, ja saalis oli enemmän kuin mitä pikavisiitiltä odotin. Paljastinkin osan saaliistani jo blogissani :D Kyllä noita purkkeja ja purnukoita on täälläkin siinä määrin, että pallomeressä uidaan kohta. Mutta kosmetiikka ja ihonhoitopurnukat sallittakoon mulle heikkoutena. Tosin yritän kyllä hallita tätä "heikkoutta" säännöllisin väliajoin :D Hauschkat jätin tällä kertaa ostamatta, sillä tilasin hetki sitten uuden Puhdistusvoiteen loppuneen tilalle. Tosin kasvoveden olisin voinut hankkia. Mutta nyt enää pääse päiville pyörimään ja EHKÄ PAREMPIKIN NIIN! Haha.

    PS. Uusi pirteä luonnonkosmetiikkasarja tuli tällä viikolla saataville Suomeen, joten käy sinäkin osallistumassa arvontaan, jos virkistävät smoothie-cocktailit iholle houkuttelevat :)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Luin tämän postauksesi ja menin eilen iltapäivällä hammaslääkäristä koulutukseen mennessäni ihan vaan kävelemään Sokoksen läpi bussipysäkille. Mitään en aikonut ostaa, päätin sen jo mennessä. Mutta kun Sensain puuteri tarttui käteen ja luottomyyjä hehkutti sen ihanuutta ja tiesin, että Ysl loppuu puolen vuoden sisällä, niin ostin. Samoin tuo kauan kiertelemäni Clarinsin dödön, pakkohan sekin on joskus testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullekin on hehkutettu Sensain puuteria niin paljon, että se oli pakko hankkia. Olen pitänyt tosi paljon YSL irtopuuterista (puuterikivestä), saa nähdä onko Sensai yhtä hyvä.

      Poista