Sivut

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

LIVBOX Joulukuu ja arvonnan voittaja




Joulukuun LivBox oli ahdettu täyteen kivoja juttuja, joista suurin osa pääsee omaan käyttöön. Mukana oli myös uskollisen tilaanjan lahja. Olen ollut tilaajana lähes alusta asti, joten tähän "harrastukseen" on palanut jo aika suuri määrä rahaa.



Mukaan oli päässyt suklaayllätyksen lisäksi:

RIMMEL ScandalEyes Rockin Curves Mascara, jossa on ehkä rumin koskaan näkemäni hylsy. Toivotaan, että itse väri toimii hyvin. Ovh 11.50eur.

LV Täyteläinen jalkavoide tuli tarpeeseen. Tämän voisi antaa myös lahjaksi - sopii loistavasti myös miehille. 5,50eur/75ml.

VICHY Aqualia Thermal Rich 24h kosteuttava voide oli myös mukava saada kokeiluun. Purkki on vähän runsaanpi 15ml:n näyte.

CLARINS Instant Smooth Perfecting Touch on ihoa tasoittava meikin pohjustustuote. 4ml näytekoko sopii ensivaikutelman luomiseen erittäin hyvin.

Marc Jacobs Daisy Dream on minulla jo täysikokoisena ja pidän siitä kovasti. Otan ilolla vastaan myös tämän 2ml käsilaukkumallin. Toinen tuoksunäyte oli miehille suunnattu Enrique Iglesias Adrenaline.




Kiitoksena tuli JAMELA 24K kultakollageeni silmänalusnaamio, joka lupaa kiinteyttää ja alentaa turvotusta. Josko näillä saisi lisää virtaa joulupuuhiin tai vähän paremmat päiväunet :)

Kaiken tämän päälle oli vielä Elämyslahjat.fi -10% alekoodi. Sieltä löytyy mm. suklaasauna ja kuninkaan tyttären jalkahoito. 

Mitä piditte joulukuusta?


Ja Joe Blasco arvonnan voitti..

Kikke 

Paljon onnea <3



16 kommenttia:

  1. Ensimmäistä kertaa rupesin laskemaan, kannattaako koko boxia enää tilata, olin siis pettynyt. Täysikokoiset jalkavoide ja maskara olivat vähiten innostavat. Odottelen sen sijaan ensimmäistä Gloriaboxia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä arvon suhteen - täysikokoisten tuotteiden yhteenlaskettu hinta jää pariin kymppiin. En laske näytekokojen hintoja tähän. Ja juuri noi näytekokoiset oli ne kaikkein mielenkiintoisimmat tuotteet.

      Tännekin on tilattu Gloriabox.. jännitetään siis yhdessä :)

      Poista
  2. Boxit menee alaspäin kuin lehmänhäntä :/
    Onneksi sentään jalkavoiteelle ja ripsarille oli tarvetta kummallekin.
    Ja mua ei näköjään lasketa pitkäaikaiseksi tilaajaksi edelleenkään kun joskus muutin sähköpostiosoitteeni ja tiedot meni ns. uusiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama meno siis jatkuu eli jotain jää saamatta. Laittaisin kyllä palautetta.

      Itse olen kyllä tyytyväinen, vaikka on parempaakin nähty :)

      Poista
    2. Pistin taas meilin ja sain tuon lisukkeen tosi nopealla toimituksella :)

      Poista
  3. Sama juttu kävi tädilleni kun vaihdoimme sähköpostiosoitteen, aiemmin sai pitkäaikaistilaajan lahjan, nyt ei. Mutta kirjoitimme Livboxille asiasta ja nyt tulee postitse lahja perässä. Livboxilla on vallan loistava asiakaspalvelu ja ihanat tytöt, joten heille voi aina kirjoittaa jos jokin mättää.

    Nyt on kyllä parin viimeisen boxin arvo laskenut selvästi. Gloriaboxi kutkutti mutta kerrankin pysyin kovana, kun en mitään tarvitse.

    Iloista sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä eli Livbox-tiimi toimii loistavasti. Heitä on helppo lähestyä, jos jokin asia vaivaa mieltä.

      Gloriabox houkutteli, joten tilasin sen.. vaikka rehellisyyden nimissä en mitään tarvitse. Minun tekosyyni on tämä blogi :)

      Kivaa sunnuntai-iltaa <3

      Poista
  4. Ihan vakavasti olen ajatellut tilauksen lopettamista, boksit onneksi menevät tyttärille jakoon, mutta itselle mitään ihanaa en ole aikoihin saanut. Tilaus loppuu tammikuussa eli vakavaksi vetää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja voithan aina palata tilaajaksi, jos boxit paranee :)

      Poista
  5. Itse lopetin boxin tilaamisen syksyllä, kun en oikein saanut enää siitä samaa iloa kuin alkukuukausina. Eniten minua kiukutti se, että kauneusprofiili kyllä kysyttiin ja sen täytinkin, mutta jotenkin tuntui, ettei sillä ollut mitään merkitystä. Jatkuvasti tuli kuivan ihon voiteita (omistan rasvaisen sekaihon) ja meikeissä mielestäni nuorille suunnattuja shokkivärejä, joilla tälläinen 40+ täti ja luonnollisen meikin ystävä ei tehnyt mitään. Alkuun oli kyllä ihanan kutkuttavaa odottavaa, mitä yllätystä paketista löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni muukin on toivonut kauneusprofiilin mukaisia tuotteita, mutta toiveeseen on ilmeisen vaikea vastata. Parantamisen varaa toki on.

      Poista
  6. Mikä tämä Gloriaboxi on? googlettamalla löytyi vaan tieto että loppunmyyty. Tiedätkö jatkosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tilannut Gloriaboxin, mutta en osaa sanoa sen jatkosta yhtään mitään. Boxin sisältö pitäisi olla selektiivistä kosmetiikkaa. Esittelen sen kyllä :)

      Poista
  7. Näitä livboxeja on ollu aika monta huonoa tänä vuonna, vaikka tässä kuussa oli kyllä parempaa tavaraa kun viime kuussa. Harmi että gloriaboxista sain kuulla vasta nytten, millään muulla sivulla en ole nähnyt mitään mainintaa siitä ja nytten se onkin loppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi etten vinkannut Gloriaboxista täällä, ehkä useampi olisi löytänyt sen. Mainostaminen oli aika vähäistä.

      Poista